Raskinuli Filip Car i Aleksandra Nikolić: Gori internet zbog novog poteza kontroverznog para (FOTO)

28.06.2023

12:59

0

Za sve kriv Dejan Dragojević?

Raskinuli Filip Car i Aleksandra Nikolić: Gori internet zbog novog poteza kontroverznog para (FOTO)
Filip Car i Aleksandra Nikolić - Copyright ATAImages/M. M.

Kontroverzni rijaliti par, Filip Car i pobednica "Zadruge 6", Aleksandra Nikolić nakon velikog finala svojim potezima neprestano intrigiraju javnost. O njihovom odnosu se konstantno spekuliše, iako oni javno govore o velikim planovima za budućnost.

Uprkos priči o zajedničkom životu, Aleksandra i Filip su se sada otpratili na Instagramu, čime su podgrejali glasine o raskidu.

Ipak, ono što je najviše iznenadilo njihove fanove, jeste potez Nikolićeve. Ona je pobrisala sve slike sa Carem, dok je on ostavio jednu zajedničku.

- Možda je u pitanju opet neka greška - našalili su se pratioci na “Instagramu” na račun Filipa Cara koji je prošli put tvrdio da je slučajnost u pitanju, a ne raskid.

Inače, Car i Aleksandra su se otpratili i pre nekoliko dana, a Filip se tom prilikom oglasio i otkrio da nisu raskinuli.

- Kada bih vam ispričao kako se to desilo da se ne pratimo na Instagramu. A totalno je slučajno, ne biste mi verovali. Dodaćemo se danas i zapratiti, sve je u redu! Nema uopšte nikakvih problema - rekao je tada Car za medije.

Filip i Aleksandra se još uvek nisu oglašavali povodom novog poteza, a fanovi smatraju da je za raskid kriv pobednik “Zadruge 5”, Aleksandrin bivši dečko, Dejan Dragojević koji je izneo niz optužbi na račun Aleksandrine burne prošlosti.

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Nikolić i Filip Car

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike