Anđela Đuričić napustila porodičnu kuću i otišla u Split: Priznala da li je zbog karijere ostavila Slavnića (FOTO)

22.06.2023

15:54

0

"Vreme je za nešto novo"

Anđela Đuričić napustila porodičnu kuću i otišla u Split: Priznala da li je zbog karijere ostavila Slavnića (FOTO)
Anđela Đuričić - Copyright Printscreen Youtube/Hype TV

Diskvalifikovana zadrugarka Anđela Đuričić nakon izlaska iz rijalitija svojim potezima neprestano privlači pažnju javnosti, a raskid sa Zvezdanom Slavnićem uprkos velikim planovima o zajedničjkoj budućnosti zatekao je sve.

Crnogorka se posle burnog raskida vratila kod roditelja, gde se zadržala samo nekoliko dana, a sada je otputovala u Split na odmor. Putem svom Instagrama delila je niz snimaka i fotografija, čime je pokazala kako uživa na slobodi, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Anđela je po svemu sudeći oduševljena Splitom, budući da svako malo kači prizore grada. Najpre je snimila Split sa jahte, zatim je pokazala luksuznu kuću sa bazenom u kojoj boravi. Tamo boravii sa kolegama iz "Hype" produkcije, a osim odmora, Đuričićeva će i raditi.

- Ovde tražim najbolje lokacije za snimanje, goste, usput se malo i odmaram, tako da ima svega pomalo - rekla je Anđela.

Ono što je privuklo posebnu pažnju jeste natpis na šolji iz koje je Anđela pila kafu na terasi, a nosi snažnu poruku.

- Vreme je da se napiše nova priča.

Printscreen Youtube/Hype TV
Anđela Đuričić

Raskinula zbog karijere?

Anđela je ovom prilikom progovorila i o raskidu, pa priznala da li je do toga došlo zbog karijere i da li ima nove udvarače.

- Raskinula sam pre par dana. Ljudi su to većinski shvatili da je to zbog posla, to nema nikakve veze sa mojom karijerom i poslom. Prosto se potrefilo da sam krenula da radim nakon što sam raskinula, to nema veze sa tim. Što se tiče udvarača, ima tu u inboksu najčešće svašta - poručila je Đuričićeva za Hype.

Podsetimo, Anđela je posle diskvalifikacije nastavila vezu sa Zvezdanom Slavnićem, a dobili su i zajedničku emisiju na jednoj televiziji. Nakon raskida, nije poznato da li će nastaviti sa radom na zajedničkom projektu, iako je Slavnić u svom lajvu na TikToku poručio da je završio sa svim emisijama.

Printscreen ,,Amidži šou"
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike