Zvezdan Slavnić ne želi da ide kod Anđele: Pustio sam je da ohladi glavu, biće kako ona odluči

20.06.2023

19:14

0

Autor: B. D.

Čeka je da dođe po svoje stvari i da tada porazgovaraju o svom odnosu

Zvezdan Slavnić ne želi da ide kod Anđele: Pustio sam je da ohladi glavu, biće kako ona odluči
Zvezdan Slavnić - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Anđela Đuričić je obelodanila da su ona i Zvezdan Slavnić stavili tačku na njihovu ljubavnu romansu. Ona je trenutno u Crnoj Gori sa svojom porodicom, a bivši zadrugar ističe da nema nameru da upoznaje njene roditelje dok su rastavljeni. 

Kako je istakao, čeka je da se vrati u Beograd, kako bi uzela svoje stvari i tada će kako kaže porazgovarati o svom odnosu. 

- Ona i ja se nismo čuli, nisam je zvao jer hoću da ispoštujem njenu odluku. Ona želi trenutno da bude sa svojom porodicom, a ja to podržavam. Podržavao sam to i dok smo bili zajedno. Neću da je smaram, da je uznemiravam, neka uživa sa svojima i ohladi glavu, a i ja, pa ćemo videti šta ćemo dalje - rekao je Zvezdan i dodao da ne želi da odlazi kod Đuričićeve u Crnu Goru:

Printscreen ,,Amidži šou"
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

- Ne, to nikako. Mi smo planirali da se upoznam sa njenom porodicom, ali sada nije trenutak i neću da ih remetim. Neću ni da idem kod nje u Crnu Goru sve dok smo u ovakvim odnosima. Sve će biti kako ona odluči. Rekao sam da treba da dođe po stvari, tada ćemo se videti i popričati malo, do tada ne - kazao je on. 

Zvezdan je, istakao da je njegova veza sa Đuričićevom na stend baju, te da nije siguran da je ovo konačan raskid, ne samo emotivne veze, već i poslovne saradnje.  

24sedam/Katarina Mihajlović
Zvezdan Slavnić

 

- Ne želim da pričam o našem raskidu javno jer ne znam da li je konačno ili ne. Anđela će doći po njene stvari, ali to je to između nas. Snimili smo jednu emisiju i na tome ce ostati, to je stalo. Ne znam da li je definitivno kraj sa Anđelom, ali ne mogu da otkrijem detalje jer nije u redu prema njoj.

Bonus video: 

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike