"Lažovi!" Zvezdan Slavnić se oglasio o raskidu sa Anđelom Đuričić: Fanovi ga žestoko napali na TikToku!

19.06.2023

21:30

1

Progovorio i o nastavku snimanja zajedničke emisije

"Lažovi!" Zvezdan Slavnić se oglasio o raskidu sa Anđelom Đuričić: Fanovi ga žestoko napali na TikToku!
Zvezdan Slavnić i Nenad Aleksić Ša - Copyright Printscreen/TikTok

Uprkos velikim planovima o zajedničkoj budućnosti, kontroverzni rijaliti učesnici, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić okončali su turbulentnu romansu samo mesec dana nakon diskvalifikacije iz "Zadruge 6".

Đuričićeva se oglasila nakon vesti o raskidu, priznala da su joj mir i porodica trenutno ipak na prvom mestu. Potom je zamolila fanove da joj ne pišu i ne pitaju za Slavnića jer prolazi kroz težak period posle raskida.

Sada se putem naloga na TikToku u lajvu oglasio i Zvezdan Slavnić, koji se uključio za bivšim cimerom iz rijalitija, reperom Nenadom Aleksićem Ša.

Iako su svi očekivali da će Slavnić otkriti detalje o raskidu sa mladom Crnogorkom, on je kratko prokomentarisao novonastalu situaciju, zbog čega su izrevoltirani fanovi u komentarima negodovali i posumnjali da je u pitanju samo marketig, odnosno način da skrenu pažnju. 

- Stvarno ne bih komentarisao ništa, mislim da sam danas na sto poruka odgovorio... Samo me razumite. Dosadni ste sa tom temom - odgovorio je Zvezdan na mnoštvo pitanja o raskidu sa Anđelom.

Mnogi su mu u komentarima poručili da su "Lažovi", a zanimalo ih je i da li će Zvezdan i Anđela nastaviti sa snimanjem zajedničke emisije posle raskida.

- Tu sam zbog vas 105 posto, ako možete da me ispoištujete i da ne pitate za to, sve ste videli šta je i kako je. Da odmorim malo pa ćemo videti. Završio sam sa emisijama - dodao je Slavnić na brojna pitanja koja su fanovi postavljali putem lajva.

- Pričamo konstantno o istim stvarima za koje sam vas zamolio da me ne pitate - dodao je Zvezdan Slavnić, pa nastavio da bodri fanove koji mu putem TikTok lajva šalju poklone u vidu bitkoina, od kojih zarađuje.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike