Šok fotografija Aleksandre Nikolić kruži mrežama! Tad je živela u Bujanovcu i bila animir dama (FOTO)

20.06.2023

18:50

0

Autor: M. G.

Ovogodišnja pobednica „Zadruge" ispozirala je sa dva starija muškarca

Šok fotografija Aleksandre Nikolić kruži mrežama! Tad je živela u Bujanovcu i bila animir dama (FOTO)
Aleksandra Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Nikolić, koja je iz „Zadruge 6" izašla kao pobednica, svojevremeno je napravila opšti cirkus pošto je otvorila dušu pa ispričala kako je jedno vreme radila i kao animir dama. I cimeri iz Bele kuće su je tada „prozivali" kako se, u stvari, prostituisala u Bujanovcu, međutim, ona je to brzo demantovala.

Sada, pojavila se jedna fotografija iz tog perioda njenog života, pa iznova uzburkala javnost, napominje „Alo". Aleks je bila ispozirala s dva starija muškarca, što je tek pokrenulo salve raznih komentara - „Druželjubiva mala Aleks", „Šta ima veze, bez starca nema udarca", samo su neki od njih.

Aleksandra Nikolić, Twitter screenshot
 

Podsetimo, Nikolićeva je i zaplakala u jednoj emisiji, prisećajući se dana koje je provela kao animir dama. Život je, kako je tada bila objasnila, nikako nije mazio.

„Bila sam i hapšena zbog toga!"

- ...Posle sam radila kao animir dama. Zasmejavala sam goste i pričala sam njima. Zaradila sam pet hiljada evra najviše za mesec dana. Ne bih to preporučila nikome. To je bila brza zarada, a ja nisam mogla da platim sa trideset hiljada stan, lekove, meni šta treba... To mi je naišlo u tom trenutku, upoznala sam jednu devojku i rekla da radi to, vidim da ona ima sve i ja sam poželela. Kaže ne radim ništa, kao hostesa, pijem piće sa njima. Sedela sam tamo i pila piće sa njim. Svaki gost koji uđe u lokal, ja sam dužna da priđem i pružim ruku, ako mu se svidim, on meni kaže da sednem za njegov sto i naruči mi piće. Ja zarađujem od procenta. Bila sam i hapšena na tim mestima. Neko je prijavio devojke da rade na crno, to je bilo u Turskoj. Policija je imala dojavu da je tu prostitucija, bili smo pet dana u pritvoru. Imala sam zabranu za ulazak u Tursku do pre par meseci. Mami nisam smela baš sve da kažem... - objašnjavala je jednom prilikom u „Premijeri - Vikend specijalu".

Aleksandra Nikolić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike