„Otac je hteo da je školuje u Francuskoj, a ona je otišla u prostituciju!" Komšije o Aleksandri Nikolić: Ona je baš namučeno dete!

14.06.2023

17:10

1

Autor: M. G.

Porodični stan, inače, nalazi se u Krnjači

„Otac je hteo da je školuje u Francuskoj, a ona je otišla u prostituciju!" Komšije o Aleksandri Nikolić: Ona je baš namučeno dete!
Aleksandra Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Nikolić izašla je iz „Zadruge 6" sa 50.000 evra i, kako je ubrzo posle pobede u pomenutom rijalitiju ispričala za medije, deo tih para planira da da na porodični stan u Krnjači. Tamošnje komšije, prema najnovijim napisima, veoma su svesne njenog teškog odrastanja u tom kraju.

Pričaju i kako se njena majka Slovenka tu gotovo ni sa kim ne druži. Samo sa jednom komšinicom s vremena na vreme popije kafu, ali se svima na ulici uredno javlja. Takođe, nemaju baš samo reči hvale za ovu zadrugarku.

- Meni nije ostala u lepom sećanju. Jedan put je gurnula svoju mačku kroz prozor i polomila joj kičmu. Kasnije ju je valjda odvela da je uspavaju. Imala je Aleksandra kucu neku, isto se nisu brinuli o njoj. Ne mogu da shvatim ljude koji maltretiraju životinje, jer ih ja mnogo volim - kazala je medijima jedna gospođa.

Aleksandra Nikolić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Druga je zašla i u nešto veće detalje porodice Nikolić.

„Bilo je dana kada je imala samo za suv život..."

- Aleksandra je namučeno dete. Žao mi je što je ovako prošla u životu. Videla sam je jutro nakon pobede, nisam je prepoznala koliko se promenila. Imala je priliku da napravi mnogo više od svog života. Nekada su njih dve (Aleksandra i njena majka) imale para samo da prežive. Njen otac im je ranije slao novac, kupio im je stan, hteo je da pošalje Aleksandru u Francusku da se školuje, ali ona to nije želela i posle je, kao što je sama i pričala, otišla u prostituciju - objasnila je ona, pa zaključila rečima:

- Mi Slovenku ovde znamo kao Lolu, tako je svi zovemo. Sada se ni sa kim ne druži, ima jednu komšinicu sa kojom pije kafu. Koliko znam, na ulici se sa svima pozdravi.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike