Aleksandra Nikolić deo novca od pobede u "Zadruzi" daje Filipu? Ima u planu da pokrene i privatan biznis

17.06.2023

18:13

0

Nije očekivala da će odneti ubedljivu pobedu, ali kada se to desilo, biće joj sada mnogo lakše

Aleksandra Nikolić deo novca od pobede u "Zadruzi" daje Filipu? Ima u planu da pokrene i privatan biznis
Aleksandra Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Nikolić je pobednica šeste sezone "Zadruge", o njenom životu se već mnogo toga zna, a ona navodno već pravi planove šta će dalje.

Kako se navodi, ona već ima u planu da pokrene privatan biznis - otvaranje salona za negu lepote.

- Mnogi osuđuju Aleksandru zbog ružne prošlosti, ali ona je to videla kao jedino rešenje u tom momentu. Teško je kada ste prepušteni samom sebi i kada ni od čega da stvorite nešto - kaže izvor i dodaje:

Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandra Nikolić

- Aleksandra je na tu ideju došla još dok je bila u rijalitiju, ali nije želela da podeli sa ostalima jer nije znala da li će ona biti ta koja će kući odneti ček sa 50.000 evra. Nakon pobede, prelomila je i rekla najbližima u šta će uložiti novac. Samim tim, ne želi više da bude deo javnosti, hoće da se skrasi, što jednim delom i ostvarila kada je Filipu rekla “da”.

Nikolićeva će, navodno, deo novca dati i svom vereniku Filipu.

- Aleksandra je svesna da Filip nije mnogo para zaradio u “Zadruzi” i zato je odlučila da mu jedan deo pokloni. Nakon veridbe, smatra ga članom porodice i mišljenja je da ako će obezbediti porodicu i dati im deo nagrade, onda treba isto da uradi i kada je njen verenik u pitanju - priča izvor i dodaje:

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Nikolić i Filip Car

- Prijateljice su joj rekle da to ne radi jer se sa Filipom nikad ne zna. Dale su joj do znanja da je Filip ženskaroš i da može da se desi da odustane od ženidbe te da se raziđu. Tada će uslediti kajanje što je došla na ideju da nagradu troši na njega. Aleksandra je sada sigurna u svog partnera i u planove za njihovu budućnost o kojima su pričali pre nego što su izašli.

Novopečeni verenici imaju bezbroj zajedničkih planova, a jedan od njih je da kupe “besan” auto:

- Aleks i Filip su još u “Zadruzi” planirali da uzmu zajednički auto. Sada kada je Aleksandra odnela pobedu, te planove mogu i da realizuju. Filipa je malo sramota što neće novčano učestvovati u tome koliko i njegova verenica - zaključio je izvor za "Super TV".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike