Ko je Aleksandra, pobednica „Zadruge 6": Radila kao animir dama, pominjali je na suđenju Miljkovića i Nevolje, a sad ide u Crikvenicu (FOTO)

10.06.2023

09:35

0

Autor: M. G.

Sumnjala je da će baš ona trijumfovati, pa je ostala i u šoku pošto je prozvano njeno ime

Ko je Aleksandra, pobednica „Zadruge 6": Radila kao animir dama, pominjali je na suđenju Miljkovića i Nevolje, a sad ide u Crikvenicu (FOTO)
Aleksandra Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Nikolić pobednica je šeste sezone rijaliti šoua „Zadruga" i akonto toga, kako je sama priznala, oseća se fantastično. U isto vreme, sa durge strane, ostala je i u šoku pošto je bilo prozvano njeno ime.

Iako se trijumfu nadala, nije u potpunosti verovala da će se to i dogoditi.

- Osećam se fantastično, hvala svima koji su me doveli do prvog mesta, sumnjala sam da ću to biti ja, ali evo, šokirana sam - kazala je Aleks, piše „Pink.rs", a ona je zatim na pitanje da li će uspeti da uveri majku Slovenku da je njena ljubav sa Filipom Carem prava, odgovorila:

- Pričaćemo kod kuće, naravno da ću je ubediti da je ljubav prava. Biću tu par dana, da završim neke obaveze i onda idem sama u Crikvenicu.

Upitana zatim da li se tamo i seli ili ostaje u Beogradu, kaže:

- Dogovorićemo se, ali mislim da ćemo ići dole.

Aleksandra Nikolić i Filip Car, ATAImages/Antonio Ahel
 

Osvrnuvši se na raskid sa Dejanom Dragojevićem na samom kraju prethodne lude noći i to što je on sada Caru, kako su oni rekli, „zet iz sezone šeste", a njemu je Filip bio „zet iz sezone pete", prokomentarisala je:

- Šaljivo je, mislim da se Dejan šalio i ne bih mu to zamerila. Nemamo potrebe nikakav razgovor da obavimo, a ako se sretnemo od mene neće dobiti ništa loše.

Nikolićevu, inače, još pre rijalitija prate razne drame. Publika ju je, međutim, izabrala za pobednicu i uprkos brojnim pričama, skandalima... U duelu je, podsetimo, bila ostala s Anom Ćurčić, nekadašnjom nezakonitom suprugom Zvezdana Slavnića. Njih dve su i u raznim anketama, grupama fanova, imale ogromnu podršku za mesto broj jedan „Zadruge 6".

O burnoj prošlosti Nikolićeve se i dalje priča - u „Zadruzi" su je optužili da se prostituisala dok je radila u Bujanovcu, međutim je ona to demantovala tvrdivši da je radila kao animir dama.

Život na selu, nasilje, beg u Tursku

Živela je sa bakom na selu dok joj je majka Slovenka radila u inostranstvu. Sa 11 godina je upoznala oca Acu i godinama je bila svedok porodičnog nasilja, pa je u godini punoletstva pobegla od kuće i počela da radi u izvesnom klubu, pisao je „Telegraf". U Švajcarskoj je jednom prilikom brutalno pretučena, da bi potom pobegla u Tursku, gde je završila i u zatvoru.

U 21. godini odlučila je da postane trbušna plesačica. Nastupala je po klubovima u Makedoniji, gde je i upoznala žestokog momka s kojim je počela da se zabavlja. Ubrzo se preselila kod njega u Skoplje i zbog njega je zapostavila posao.

Pobednica ,,Zadruge 6" Aleksandra Nikolić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Veza je trajala godinu i po dana, a završila se nakon što ju je, kako je Nikolićeva tvrdila, on pretukao.

„Ne plašim se!"

- Bilo mi je lepo s njim godinu i po dana, ali sam ga ostavila, jer me je prebio. To je učinio, jer je umislio da gledam nekog momka. Toliko me je istukao da sam imala ozbiljnu povredu na usni. Pošto sam ceo život gledala nasilje, odmah sam ga ostavila. Batine nikada ne bih oprostila. Taj dečko mi i dalje preti. Govori mi da će pustiti neke informacije o meni u javnost. Mislim se: „Ma, radi šta hoćeš, samo me ostavi na miru". Ne znam da li ima moje eksplicitne snimke. Mi se nismo snimali, jedino ako je to radio tajno. Ne plašim se ni njega, ni bilo koga - kazala je Aleks jednom prilikom.

„Zadruga"

Po povratku iz Skoplja u Beograd dobila je poziv da uđe u „Zadrugu 3" i od tada sledi njen buran ljubavni život i pred kamerama. Bila je u kratkim vezama sa Markom Osmakčićem, Tomom Panićem, Nikolom Đorđevićem, kao i Markom Janjuševićem Janjušem i Filipom Carem, a u „Zadruzi 5" je upoznala „ljubav svog života", Dejana Dragojevića. Iako su se njih dvoje kleli i na večnu ljubav, ni ta veza nije potrajala.

Po ulasku u „Zadrugu 6" ga je ostavila i započela vezu sa Carem, sa kojim je i danas u romansi. Pred kraj ove sezone bila je i zaprošena od strane njega, a Dragojević je iz studija sve gledao.

 

Inače, oko Aleksandre se bila podigla ogromna prašina pošto je njeno ime bilo spomenuto na suđenju grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića - tokom suđenja optuženi Miljković, poznatiji kao Mesar, ispitivao je svedoka u sudnici, Srđana Lalića, koji je na šok mnogih pomenuo Aleksandru, prenosili su mediji. Na pitanje Laliću da li mu je ikada protivurečio „šefu", ovaj je na sledeći način odgovorio:

- Jesam, na primer, tebi dođe starleta Aleksandra Nikolić i imaš odonose sa njom i ti kažeš kako je dobra riba, a ja kažem nije.

U jednoj sezoni „Zadruge", inače, ona je i snimljena kako nosi majicu koja pripada kriminalnom klanu Nevolje. Sa bočnih strana lika Nikole Tesle su venci u bojama srpske zastave i takvu majicu je nosio i sam Veljko Belivuk, jer navodno pripada njegovoj navijačkoj grupi.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike