Aleksandra Nikolić o svadbi sa Filipom Carem i o Dejanu Dragojeviću: Znala sam da je promenio veru

14.06.2023

09:33

0

Pobednica „Zadruge” je otkrila da je njena majka prihvatila njen izbog dečka

Aleksandra Nikolić o svadbi sa Filipom Carem i o Dejanu Dragojeviću: Znala sam da je promenio veru
Aleksandra Nikolić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone „Zadruge” otkrila je kako ona i njen verenik Filip Car funkcionišu posle završetka rijalitija, ali i da li je znala sve o promeni vere bivšeg dečka Dejana Dragojevića.

- Odvojeni smo Filip i ja. Mora on malo da bude sa svojom porodicom, ja sa svojom porodicom, da ispoštujem i emisije ovde... Nadam se da ćemo se uskoro spojiti. Svadba? Videćemo kad će biti - kazala je Aleksandra Nikolić, pa otkrila da li se čula sa Dejanom nakon svega: 

Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandra Nikolić

- Dejan mi nije čestitao pobedu. Komentari su takvi, užasni, kao da sam ja samu sebe proglasila pobednicom, a ne da me je narod izglasao. Nijedna žena ne bi trebalo da dobija ovakve poruke. Ovo je... Bože sačuvaj! Ljudi me hejtuju jer sam pobedila, hteli su nekog drugog da vide na prvom mestu - istakla je Aleksandra, pa progovorila u šta će investirati nagradu od „Zadruge” kao i o Dejanovoj promeni vere: 

Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

 

- Jedan deo novca ostavljam za stan za majku, da sredim stan. Drugi deo za biznis, a treći ću sačuvati. Moja majka je pozdravila Filipa kad ga je videla, prihvatila je da je on moj izbor. Znala sam sve o Dejanovoj veri, naravno da sam znala, ali ja nisam neko ko odaje nečije tajne. Klip koji je objavio gde raskida sa mnom nisam gledala. Nije me to zanimalo - zaključila je Nikolićeva.

Bonus video: 

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike