„To je sponzor, nema veze s najstarijim zanatom!" Iva Grgurić o muškarcu s kojim je bila zbog finansijske pomoći (VIDEO)

13.06.2023

23:25

0

Autor: M. G.

Ni sam kim, naglašava, nije „provela noć za 500 evra"

„To je sponzor, nema veze s najstarijim zanatom!" Iva Grgurić o muškarcu s kojim je bila zbog finansijske pomoći (VIDEO)
Iva Grgurić - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Iva Grgurić, pobednica „Zadruge 3", tokom svog učešća u ovom formatu govorila je i o svojoj sudbini, te vezi sa dosta starijim muškarcem sa kojim je bila iz finansijskih razloga. Posle tog priznanja, međutim, naišla je na veliku osudu javnosti i često se spekulisalo da li se ona to u stvari bavila najstarijim zanatom.

Još u Beloj kući u Šimanovcima nazivali su je raznim imenima, a preko toga, najpre je bila uplovila u romansu sa Stefanom Karićem, pa kasnije i sa Filipom Đukićem s kojim se rastala tek po izlasku napolje.

Trenutno, ona uživa u vezi sa Nemanjom Petoševićem i nedavno je priznala da planiraju bebu, kao i glamuroznu svadbu. Internetom, međutim, aktivno kruži njena izjava iz emisije kod Milana Popovića, gde je progovorila o ranije pomenutoj vezi sa čovekom „koji ju je finansijski pomagao", kako je naglasila i sama.

- Imala sam 20 godina. To je sponzor, ali nije najstariji zanat. Ja nisam bila sa muškarcima na jednu noć za 500 evra, nego s jednim čovekom koji mi pomaže finansijski. Kao što nekome pomažu mama i tata, pa su to mamini i tatini sinovi. Kao što neko ima fanove koji im šalju po 1.000 evra, pa im pomažu finansijski, samo što niko to ne govori javno. Mogla sam i ja da muljam i lažem. Danas se svodi na neki interes...

- Bila sam kretenka kad sam to tako javno rekla, ali i za to postoji neki razlog, jer danas ne bi sedela ovde, ne bi bila pobednica „Zadruge" - prokomentarisala je ona tada.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike