Iva Grgurić prodaje salon, napušta Srbiju i želi da rodi blizance: Ostavljam sve zbog ljubavi

30.04.2023

21:59

0

Nekadašnja učesnica Zadruge ima velike životne planove

Iva Grgurić prodaje salon, napušta Srbiju i želi da rodi blizance: Ostavljam sve zbog ljubavi
Iva Grgurić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Iva Grgurić, pobednica treće sezone "Zadruge", već neko vreme uživa u ljubavi, zbog koje planira da čak napusti Srbiju.

Kako je otkrila, ona će prodati kozmetički salon koji je nedavno otvorila jer će zbog posla svog izabranika Nemanje Petoševića morati da živi u drugoj zemlji.

- Moja jača polovina mene ne ispušta, negde je seo i čeka me. Srećna sam, zajedno smo i vratila sam se iz Dubaija. Moramo opet da odemo van Srbije, ali zbog posla - rekla je Iva i dodala:

- Svi sijamo kad smo u ljubavi. Mi nikad nismo naš odnos prekinuli, on me je pustio da odem zbog posla, ali brzo sam se vratila jer bez ljubavi ne mogu da stvaram, radim i živim. Ostavila sam posao i nisam se pokajala jer je moj glavni pokretač ljubav - nastavila je Grgurićeva.

Odluku da se odrekne posla je lako donela.

- Istina je, njegov primarni posao je van Srbije. Zbog toga odlazimo na neko vreme. Otvorila sam nedavno salon, sad ga prodajem i dok ga ne prodam ne možemo da odemo - govorila je pobednica "Zadruge 3".

ATAImages/ Antonio Ahel
Iva Grgurić

Ona se osvrnula i na to da li želi da se ostvari kao majka, te priznala da bi volela da rodi blizance.

- Vidim koliko je njih stalo na ludi kamen i rodilo decu, čestitam svima, ali mlada sam još. Majčinski instikt mi se pojavio pre par godina, mislim da ću biti najsavršenija majka. Nisam više dete, zrela sam i znam da dete želi da mi raste uz oca i majku i neću da dozvolim da proživljava ono što sam ja, da bude dete razvedenih roditelja - pričala je Iva u "Premijera - Vikend specijalu" i zaključila:

- Na meni je da rodim blizance. On ima sestru bliznakinju, moja mama isto, tako da je sad na meni. Ja bih i devojčicu i dečaka - rekla je Iva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike