On je jedini muškarac koji je pobedio u „Zadruzi”! Propali mu brak, živci, zamalo i porodica: Sad nastavlja život kao „zet sezone šeste"!

11.06.2023

08:45

0

Autor: B. D.

Blažen među damama

On je jedini muškarac koji je pobedio u „Zadruzi”! Propali mu brak, živci, zamalo i porodica: Sad nastavlja život kao „zet sezone šeste"!
Dejan Dragojević - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Rijaliti program „Zadruga” je šest sezona zaredom „držao" punu pažnju svojih fanova, a pobednici istih su po učešću takođe uspeli da steknu veliku popularnost i izgradili su karijere u svetu šoubiznisa. Kija Kockar, Luna Đogani, Iva Grgurić, Nadica Zeljković, Aleksandra Nikolić, prema rečima naroda apsolutni su favoriti ovog formata.

Dejan Dragojević, međutim, ostaje jedini muškarac koji je odneo pobedu iz Bele kuće u Šimanovcima i koji je zaradio, poput ostalih, glavnu nagradu od 50.000 evra.

Dejan Dragojević, ATAImages/Antonio Ahel
 

Peta sezona u kojoj je i trijumfovao je za Dragojevića bila veoma turbulentna - supruga Dalila ga je prevarila, a on je utehu potražio u romansi - sa ovogodišnjom pobednicom. 

Vrhunac ove sage je taj što je muškarac sa kojim ga je Dalila prevarila Filip Car, koji je onda njemu „skinuo” devojku u ovoj sezoni. Tako su Dejan i Filip dobili etiketu zeta. Naime, sada je Dragojević Caru „zet iz sezone šeste”, dok je njemu Filip bio, kako se napominjalo, „zet iz sezone pete”.

Dragojević je, inače, uživo pratio veridbu svoje bivše i veselio se njenoj sreći, a oglasio se i nakon njene pobede, te u svom maniru dao sud. 

- Svaka sezona govori za sebe kao i o pobedniku. Ova sezona je dosta rekla o sebi kao i sami učesnici, ali... Postoje emisije i „Narod pita”. Svaka čast svima sve najbolje - rekao je Dragojević za medije.

Podsetimo, kada je Dejan postao pobednik „Zadruge", Dalila je izašla kao drugoplasirana i tokom inicijalnog slavlja pred kamerama se držala po strani. Posle svih uvreda, svađa kojih je bilo još tokom kraha njihove ljubavi, prevare, pa sumnji da im je to bila taktika, zvanično su se razveli početkom ove godine, tačnije na Dan zaljubljenih, u Rumi.  On je to tada proslavio s tadašnjom devojkom, izvesnom Jovanom.

Bivša gospođa Dragojević je nešto kasnije tokom jednog „lajva" na TikToku iznova podigla prašinu priznanjem:

- Vratila bih se sa Dejanom u brak. To je nešto što mi je najduže trajalo, to je osoba sa kojom sam najviše ostvarila u životu, to je osoba koju sam od svih bivših najviše volela - odgovarajući na pitanje u koju bi se vezu vratila da može. 

Dalila Dragojević, ATAImages/Antonio Ahel
 

I tokom učešća u rijaliti formatu, trajale su njegove porodične drame iz raznih razloga sa majkom Biljanom, bratom Davidom... Koje su se tek vremenom stišale. Najskorije, u javnosti se vodila polemika o njegovoj promeni vere, zbog čega je od strane pojedinaca bio oštro osuđen. 

To se dogodilo još dok je bio u braku i priče okoline nisu ga posebno poljuljale. Na društvenim mrežama je s ponosom pokazao svoj put u Meku, Medinu, a pošto je i do njega došlo „da bivša pati za njim i da se pokajala što ga je javno prevarila i ostavila", on je rekao da ga ona uopšte ne zanima

Dejan Dragojević, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike