Neće samo Maja dobiti skupoceni poklon po izlasku iz „Zadruge"! Bulić otkrio šta Anu čeka, a onda i istinu iza uhođenja Zvezdana!

01.06.2023

22:15

0

Autor: M. G.

Slavnića se, naglašava, nimalo ne boji

Neće samo Maja dobiti skupoceni poklon po izlasku iz „Zadruge"! Bulić otkrio šta Anu čeka, a onda i istinu iza uhođenja Zvezdana!
Aca Bulić - Copyright MN Press

Aca Bulić pripremio je skupoceni poklon za Anu Ćurčić. Kad izađe iz „Zadruge 6", čeka je ni manje, ni više nego „roleks", istakao je za jedne medije on.

Upitan, pak, o eventualnom pomirenju sa zadrugarkom, objasnio je zašto nema ništa od toga, pa se osvrnuo i na izvesno uhođenje njenog nekadašnjeg partnera Zvezdana Slavnića, koji je nedavno diskvalifikovan iz pomenutog formata i već se uveliko nalazi napolju sa sadašnjom izabranicom, Anđelom Đuričić.

Ana Ćurčić, Printscreen Youtube/ Zadruga Official
 

- U emotivnoj sam vezi, ne želim da pričam o pomirenju sa Anom. Moja sadašnja partnerka podržava naše prijateljstvo. Nije istina da sam pratio Zvezdana nakon što je izašao iz „Zadruge", ali ako se sretnemo, ne plašim ga se. Anu čeka „roleks" po izlasku iz zatvora - kazao je za „Alo" Bulić, često spominjana ličnost u šestoj sezoni ovog rijalitija.

Očito, ne čeka samo Maju Marinković skupoceni poklon po napuštanju rijaliti imanja u Šimanovcima.

Podsetimo, Maji je otac Radomir Marinković Taki kupio automobil marke BMW, a za to zadovoljstvo izdvojio je čak 15.000 evra i uprkos tome što njegova mezimica još uvek nema dozvolu, da bi u istom odmah i uživala.

Maja Marinković, Printscreen Youtube/ Zadruga Official
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike