Ana Ćurčić prvi put o Zvezdanovoj i Anđelinoj diskvalifikaciji! Mnogi misle da je ona kriva za sve: Njemu nije bilo dobro, videla sam to

29.05.2023

09:39

0

Smatra da je u svemu pravilno postupila

Ana Ćurčić prvi put o Zvezdanovoj i Anđelinoj diskvalifikaciji! Mnogi misle da je ona kriva za sve: Njemu nije bilo dobro, videla sam to
Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official/Pink

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić diskvalifikovani su pre nekoliko dana iz "Zadruge" i to neposredno pred finale. Svoj sud o svemu je sada dala i Ana Ćurčić, dugogodišnja Zvezdanova izabranica, koju je on prevario u rijalitiju sa Anđelom.

Na pitanje da li je svesna da pojedini krive nju zbog stvari koje su se desile, ona se pravdala da je videla da Zvezdanu nije bilo dobro.

- Ja nisam ni znala da su se Anđela i on svađali. Zvezdanu nije dobro, a ja sam to videla. Bila sam tu da pričam sa njim, ali njemu ničija opaska nije valjala danima. Svako ko mu je davao savete, budio je kontru u njemu - rekla je Ana, pa otkrila zašto se mešala u svađu Anđele i Maje, Zvezdanove devojke i ljubavnice:

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

- Ja nisam neko ko će stajati sa strane, gledati kako se neko svađa, a da ne uradim ništa. Da li to nekom smeta, mene se ne tiče. Svi su ovde navodno neki veliki prijatelji, a zapravo od toga nema ništa. Ja njemu nisam želela diskvalifikaciju.

Kako je to rekla, onda je objasnila i zašto je ušla u radio i htela svađu između Zvezdana i Cara.

- Znala sam kako se Zvezdan oseća, a Caru sam rekla da ima to na umu, ali je on radio sve suprotno od toga. On je našao sve nas da uči šta je život, a ne zna ništa - odgovorila je Ana, pa otkrila da li je mogla da napravi veći problem svojim mešanjem:

- To nije bila moja namera, ja sam se tada branila, jer je mene Car krivio za sve.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

Ana je prokomentarisala i prijateljstvo sa Zoricom Marković, za koje mnogi smatraju da je lažno.

- Samo mi je Zorica prijatelj. Car je govorio konstantno da sam ga izdala, ne znam po čemu to? On je uvredama pokazao šta o meni misli. Ne smatram da je bio Zvezdanov prijatelj - rekla je Ana i dodala:

- Ja sam samo fokusirana na Zoricu. Ona je jedina s kojom mogu iskreno ovde da pričam. Ne želim preterano da je gušim mojim pričama, ali s njom sam uvek iskrena. Neki su pričali da sam njen trofej i produkt, ali ja znam da nije tako. Oni tako sve prate, da je to neverovatno. Ne zanima me šta Mikica i ostali pričaju.

Printscreen Zadruga Official
Ana Ćurčić

Ćurčićeva je otkrila i šta misli zašto je svi komentarišu.

- Mislim da je plasman. Možda grešim, ali ne vidim da sam ja nekom nešto uradila da bi me tako komentarisali. Janjuš me omalovažava, a ja to nisam zaslužila - rekla je Ana, pa otkrila koliko joj u svemu znači podrška Ace Bulića, njenog bivšeg dečka:

- Bezgranično mi znači. Osećam se jako sigurno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike