Ivana Šopić se umešala u Šavijin sukob sa Karićem: Obratila joj se javno i izričito tražila samo jedno! (FOTO)

14.05.2023

20:00

1

Rat Stefanovih bivših na pomolu

Ivana Šopić se umešala u Šavijin sukob sa Karićem: Obratila joj se javno i izričito tražila samo jedno! (FOTO)
Stefan Karić, Nataša Šavija i Ivana Šopić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Starleta Nataša Šavija nedavno je zverski pretučena, zašta je optužen Stefan Karić.

Nataša se nakon niza intervencija oporavlja na kućnom lečenju, a sada je na svom Instagramu objavila kompilaciju trenutaka iz "Zadruge" na kojima je prikazan Stefan Karić koji ima nasilničko ponašanje prema bivšim devojkama, a u nekoliko scena se prikazuju njegovi sukobi sa voditeljkom Ivanom Šopić.

- Pogodite šta je zajedničko u ovim klipovima? Sve su žene! I obavezno obratite pažnju na njegovu poslednju rečenicu. P.S. Neka sam dosadna sa ovim, šta da radim. Inače i ja prvi put vidim sad ove snimke, pošto već vidim komentare šta si radila sa takvim ako si znala - nisam znala - napisala je Šavija, a Stefanova bivša devojka Šopićka joj je ubrzo komentarisala sporni video.

- Aj skloni klip - napisala je Ivana Šopić kratko i jasno, uz pasivno-agresivni smajli, što možete pogledati u nastavku.

Instagram printscreen
Stefan Karić, Nataša Šavija i Ivana Šopić

Sporni video koji je Šavija objavila, takođe možete pogledati u nastavku.

 

 

Inače, nekadašnja zadrugarka Ivana Šopić, je tokom svoje rijaliti karijere imala turbulentu ljubavnu romansu sa Stefanom Karićem, koja je prekinuta samo tri dana po napuštanju rijalitija. Njih dvoje su do pre nekoliko meseci bili na ratnoj nozi, a sada imaju korektan prijateljski odnos.

Podsetimo, Stefan Karić osumnjičen je za divljačko prebijanje Nataše Šavije, nakon kojih je starleta završila u bolnici na odeljenju intenzivne nege. Oporavak koji sledi nije ni malo lak s obzirom da ima teške telesne povrede.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ivana Šapić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike