Operisana Nataša Šavija: Osećam se kao da me pregazio voz, čujem da se dotični javio u policiju

03.05.2023

17:04

0

Starleta ističe da joj je drago da zločinac nije na slobodi

Operisana Nataša Šavija: Osećam se kao da me pregazio voz, čujem da se dotični javio u policiju
Stefan Karić i Nataša Šavija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Starleta Nataša Šavija zadobila je teške telesne povrede posle jednog svadbenog slavlja u Vrdničkoj kuli, a za šta se sumnjiči Stefan Karić. Šavija je u KC Vojvodina primljena sa hematomima i povredama na licu i glavi, zbog čega je danas operisana.

Nataša se oglasila posle operacije i otkrila kako se oseća. 

- Operisana sam i kao da me voz pregazio, krvarim iz oka. Znači jezivo mi je. Vidim da se dotični javio u policiju. Iskreno, ne mogu da se sastavim. Jedino mi je drago da zločinac nije na slobodi i da će pravda biti zadovoljena. Nisam još videla doktora tako da ne znam kakva je situacija sa okom - rekla je Šavija.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nataša Šavija

 

Inače, Karić se danas pojavio u policijskoj stanici u Sremskoj Mitrovici, posle čega mu je određeno zadržavanje od 48 sati.

- On će biti izveden pred tužiocem. Ostao je zadržan 48 sati. Sutra ili prekosutra biće izveden pred tužioca gde će dati izjavu - rekao je Stefanov advokat, Goran Karadarević i otkrio kakva kazna preti Kariću ukoliko se dokaže da je kriv:

- Videćemo ishod. Teške telesne povrede su, a ako se dokaže da je kriv, kazna zatvora je od šest meseci do pet godina. On se oseća dobro. Spreman je na proces.

Na pitanje zbog čega je Stefan čekao tri dana kako bi se prijavio u policiji, advokat je odgovorio:

- Njemu nije bio uručen nikakav poziv. Bila je raspisana potraga. To policija radi u praksi odmah. Navodi se tamo da je pobegao sa lica mesta, što nije tačno, a sada se javio sa svojim braniocem - dodao je Goran Karadarević.

Bonus video: 

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike