Jedva hoda! Nataša Šavija pred tužiocem: Danas će dati iskaz o Stefanu Kariću i zverskom prebijanju!

31.05.2023

12:33

1

Autor: N. M.

Ona je došla u Tužilaštvo sa majkom

Jedva hoda! Nataša Šavija pred tužiocem: Danas će dati iskaz o Stefanu Kariću i zverskom prebijanju!
Nataša Šavija - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pretučena starleta Nataša Šavija pojavila se danas u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi, gde će pred tužiocem prvi put dati iskaz o nemilom događaju kada joj je, prema njenim tvrdnjama, Stefan Karić napravio teške povrede na licu.

Šavija je došla u sud u prisustvu svoje majke Vere. Kako navode mediji, njoj su na licu i dalje vidljive modrice, a s obzirom na to da je otežano i hodala, majka ju je sve vreme držala pod ruku.

Podsetimo, Stefan Karić osumnjičen je za brutalno prebijanje starlete, te se nalazi u pritvoru u Sremskoj Mitrovici. Njega tamo redovno posećuje otac Osman Karić.

Instagram/natasa.savija
Nataša Šavija

- Osećam se jako poniženo i emotivno skrhano. Iskren da budem, bio sam u tim zatvorskim uslovima i znam kako mu je. Rekao sam jednom davno sebi da me te zatvorske zidine vise nikada neće videti, a desilo mi se još gore od toga da sina koga sam vaspitavao u totalno drugom smeru sad posećujem. Jako mi je teško - rekao je Osman.

Printscreen ,,Premijera - Vikend specijal"
Osman Karić

Šavija je posle incidenta završila u bolnici zbog teških telesnih povreda, a imala je i operaciju posle koje je dobila bakteriju. Ona je rekla da na jedno oko gotovo ne vidi, ali i da joj je rana gnojila.

Njoj je polomljena jagodična kost, a sve vreme ima bolove koji ne prestaju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike