Osman Karić se oglasio nakon optužbi da je njegov sin krvnički pretukao Šaviju: Stefan i Nataša su se povremeno družili!

01.05.2023

11:42

0

Zatečen situacijom ističe da se oseća kao da je u ružnom snu

Osman Karić se oglasio nakon optužbi da je njegov sin krvnički pretukao Šaviju: Stefan i Nataša su se povremeno družili!
Osman Karić, Nataša Šavija i Stefan Karić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Starleta Nataša Šavija sinoć je primljena u KC Vojvodina, nakon što je zadobila teške telesne povrede glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina.

Šavija tvrdi da ju je krvnički pretukao njen navodni partner, bivši zadrugar Stefan Karić, usled incidenta na svadbi u Vrdničkoj kuli.

Sada se povodom incidenta oglasio Stefanov otac, Osman Karić, koji je vidno zatečen novonastalom situacijom. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Stefan Karić

- Verujte mi da sam zatečen celokupnom situacijom što se tiče Stefana i devojke Nataše Šavije. Jedino što mogu sada da izjavim da znam da su se Stefan i Nataša povremeno družili i da su bili dobri prijatelji. Šta se desilo, koji je razlog i pod kojim uslovima se desilo i ako se desilo ne mogu davati sud. Stefan se odselio iz porodične kuće po izlasku iz rijalitija tako da sad nemam ni od njega informaciju iz prve ruke - istakao je Karić.

Osman žestoko osuđuje svaki vid nasilja, čak i ako je Stefan u pitanju.

- Kad ga budem video znaću više o situaciji koja se noćas izdešavala pa samim tim i dati sud o istoj. U svakom slučaju ne opravdavam nikakvo nasilje, pa čak kad mi je sin u pitanju, taman da mi je iz oka ispao ako ga je on napravio. Kao što sam već rekao u radio Amneziji, nema zaštićenih. Verujte mi da se osećam kao da sve ovo sanjam i jedva čekam da se probudim iz ružnog sna - rekao je Osman za Pink.rs.

Inače, Nataša Šavija je objavila fotografiju iz bolnice, a potom otkrila da je dobila dva udarca u glavu, čupanje kose, zbog čega ima prelom vilične kosti. Moraće da se podvrgne intervenciji, a trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi.

Instagram printscreen/natasa.savija
Nataša Šavija

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike