Aca Bulić sa Aninom ćerkom presreo Zvezdana Slavnića: Otkrio sve o susretu na parkingu, a objavio i sliku sa lica mesta (FOTO)

30.05.2023

15:51

0

Ovome se niko nije nadao

Aca Bulić sa Aninom ćerkom presreo Zvezdana Slavnića: Otkrio sve o susretu na parkingu, a objavio i sliku sa lica mesta (FOTO)
Zvezdan Slavnić i Aca Bulić - Copyright M.M./ATAImages/PrintscreenYouTubeNovo jutro

Biznismen Aca Bulić našao se u medijskoj žiži kada je njegova prva velika ljubav, Ana Ćurčić ušla u "Zadrugu 6" zbog prevare nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića.

Nakon diskvalifikacije, Slavnić se sa devojkom Anđelom Đuričić vratio u stan svom oca Moke Slavnića, a Bulić je sada na svom Instagramu objavio njegovu fotografiju sa jednog prestoničkog parkinga, što ukazuje na to da ga prati u stopu.

Instagram printscreen/acabulic
Aca Bulić prati Zvezdana Slavnića

Milena Kačavenda je nedavno otkrila da je Aca Bulić odmah reagovao po Slavnićevoj diskvalifikaciji i poslao obezbeđenje, koje čuva kumu i Aninu decu. Radi sigurnosti Anine dece, obezbeđenje je ispred stana, kao i ispred kumine kuće.

Nakon što je objavio Slavnićevu fotografiju, Bulić je otkrio da mu je u tom trenutku društvo pravila Anina ćerka iz prvog braka, Iva Kovačević.

Kako Bulić ističe, imao je potrebu da pozove Zvezdana kako bi popričali i razjasnili neke stvari. Međutim, Anina ćerka Iva nije želela da se susretne sa njim, pa je odlučio da to ostavi za dane kada Ana napusti rijaliti.

Da, bio sam sa Ivom, videli ga, hteo sam da ga zovnem, ali mala nije želela... Nek izađe Ana pa ćemo da vidimo - rekao je Aca Bulić kratko za Republiku.

MN Press
Aca Bulić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike