Anđela i Zvezdan rešili da se venčaju? Jednom fotografijom napravili haos na mrežama, a evo šta kaže Slavnićeva majka! (FOTO)

28.05.2023

21:55

0

Autor: M. G.

Od diskvalifikacije, uživaju u zajedničkom vremenu

Anđela i Zvezdan rešili da se venčaju? Jednom fotografijom napravili haos na mrežama, a evo šta kaže Slavnićeva majka! (FOTO)
Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić - Copyright Printscreen ,,Amidži šou"

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić napravili su opštu pometnju na Instagramu, objavivši fotografiju na kojoj nose gotovo isto prstenje.

- Da li smo rekli „da"? - upitala je najpre Slavnićeva mlada izabranica i navela fanove da pogađaju šta je istina, a Zvezdan je na svom profilu ubrzo učinio isto.

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, Instagram screenshot / andjelaadjuricicc
 

Navodno, ova odluka je pala dok su gostovali na televiziji „Hype". Kumovi su im bili Dalila Dragojević i Milan Milošević, a ko ih je venčao javnost će biti u prilici da vidi u okviru emisije „Da li sa Dalilom".

Sa druge strane, iako je njegova majka Slavica bila veliki protivnik ove veze, izgleda da je sada „promenila ploču". Doskora, maksmilano je podržavala Anu Ćurčić, međutim, izvor za „Informer" otkrio je kako je on jednim pozivom uspeo da promeni sve.

- Slavica jedva čeka da vidi Zvezdana. Čuli su se telefonom i sve vreme su plakali. Mnogo su se uželeli jedno drugog. Zvezdan joj je objasnio da voli Anđelu i da ona mora prihvatiti njegovu odluku i tu vezu. Dogovorili su se da svo troje idu na ručak, gde će o svemu pričati - kazao je insajder, pa nastavio o tome zašto je Slavica promenila mišljenje kada je Ćurčićeva u pitanju:

- Ana joj nije više omiljena snaja, jer joj je Zvezdan rekao koliko mu je zla nanela u „Zadruzi". Slavica joj neće zaboraviti sve što je za nju uradila, ali je ipak promenila o njoj mišljenje, shvatila je da nije tako sjajna snaja kako se predstavljala.  

Ana Ćurčić, Printscreen Zadruga Official
 

- Jedva čekam da vidim sina. Tačno je da ću se naći sa njim i sa Anđelom, ali ne bih otkrivala detalje. Zvezdan mi mnogo nedostaje - izjavila je ona za pomenute medije, ali nije bilo ni reči o navodnoj svadbi o kojoj trenutno mnogi bruje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike