Otkriveno gde su Zvezdan i Anđela otišli nakon diskvalifikacije: Đuričićeva odmah zvala Moku Slavnića!

27.05.2023

14:10

0

Slavnićev otac im dao instrukcije

Otkriveno gde su Zvezdan i Anđela otišli nakon diskvalifikacije: Đuričićeva odmah zvala Moku Slavnića!
Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić danas su diskvalifikovani iz "Zadruge" hitnom odlukom produkcije zbog nasilničkog ponašanja koje je strogo zabranjeno po pravilima propisanim ugovorom.

Slavnić je napao zadrugare letvom, divljao po kući i lomio sve pred sobom, dok je Crnogorka u neletu besa i ljubomore žestoko nasrnula na Maju Marinković, koju je prvobitno ščepala za kosu, a potom bacila na pod, vukla i udarala.

Po napuštanju velelepnog imanja u Šimanovcima, Anđela je odmah uključila mobilni telefon i pozvala Zvezdanovog oca, Zorana Moku Slavnića, koji im je rekao da pokupe svoje stvari i odu u njegov stan na Novom Beogradu.

ATA Images/Milan Maričić
Moka Slavnić

- Anđela je odmah pozvala Moku čim su izašli. On im je poručio da se spakuju, uzmu taksi i dođu kod njega u stan, pa će da vide kako će i šta dalje - rekao je izvor.

Podsetimo, Željko Mitrović je pre nekoliko dana prvi put ušao u "Zadrugu" kako bi razgovarao direktno sa zadrugarima, koje je tom prilikom upozorio da je tolerancija na nasilničko i nedolično ponašanje do kraja rijalitija nulta, te da će ih i najsitniji oblik nasilja skupo koštati.

Slavnić je tokom "Zadruge 6" nebrojeno puta pokazao nasilničko ponašanje, uglavnom prema svojim partnerkama, Anđeli Đuričić i nevenčanoj bivšoj supruzi Ani Ćurčić, prema kojoj je bio nasilan, kako navodi nejna kuma Milena Kačavenda, i van zidina rijalitija.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike