Moka Slavnić raskinuo sa 26 godina mlađom devojkom: Otkriveno zašto je došlo do rastanka

25.05.2023

16:49

2

Tek nedavno je njihova veza bila obelodanjena, ali je sada završena

Moka Slavnić raskinuo sa 26 godina mlađom devojkom: Otkriveno zašto je došlo do rastanka
Moka Slavnić - Copyright ATA Images/Milan Maričić

Moka Slavnić, proslavljeni bivši košarkaš, tek nedavno je otkrio da je u 74. godini našao novu ljubav i to 26 godina mlađu opersku pevačicu Tamaru Nikezić. Međutim, kako se sada navodi, na njihovu ljubav je stavljena tačka.

Naime, njih dvoje su rešili da se raziđu jer se nisu slagali.

ATAImages/Antonio Ahel
Moka Slavnić

- Moka i Tamara su raskinuli, ali su ostali u dobrim odnosima. Jednostavno, najviše je uticalo to što se nisu slagali. Međutim, ostali su sjajni prijatelji, što im je oboma bilo bitno - priča dobro obavešten izvor i dodaje:

- Moka je tužan i snužden zbog svega što se dogodilo, ali se trudi da razume da je ovo najbolja odluka koju su oboje mogli da donesu. I dalje su tu jedno za drugo, šta god im zatreba. Slavnić se potajno nada pomirenju, ali po svemu sudeći, od toga nema ništa.

Podsetimo, Moka je, kada je obznanio vezu sa Tamarom, istakao da se oseća kao u raju.

ATAImages / Milan Maričić
Moka Slavnić

- U 74. godini sam u raju. Ne želim više da pravim greške, našao sam nešto i pitam se kako je ona to mene našla. Ona je jedna viđena i poznata dama. Ona sve što meni radi, ona mi kaže "zar ti to nisu radile i druge?", ja joj kažem da su me i druge volele, ali neko koli snažnije, drugačije i koloritnije. Njoj prija što brine o meni, ja to cenim. Razume me. Ona je solista Narodne opere u pozorištu, gde meni da dopadne takva diva. Jedna od stvari koja me je kupila kod nje je ta što je ona odmah skočila da se uplati Zvezdanovoj majci boravak u domu. Ona je godinu dana starija od Zvezdana. Malo mi je krivo što između nas nije razlika 30 godina - pričao je Moka pre samo dva meseca.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike