Taki stiže u Šimanovce sa punim gepekom poklona za Maju Marinković: Bivša zadrugarka sve snimila, a tu je i torta na tri sprata (FOTO)

22.05.2023

16:12

0

Nije štedeo za rođendan svoje jedinice

Taki stiže u Šimanovce sa punim gepekom poklona za Maju Marinković: Bivša zadrugarka sve snimila, a tu je i torta na tri sprata (FOTO)
Radomir Taki Marinković i Maja Marinković - Copyright ATAImages/M. M.

Starleta Maja Marinković godinama je učesnica "Zadruge", a danas proslavlja 27. rođendan na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Tim povodom, njen otac Radomir Taki Marinković pripremio joj je specijalno iznenađenje koje je poslao u Šimanovce, kako bi joj ulepšao divan dan. Tim se i pohvalio na svom Instagramu, a mnoštvo poklona, dekoracija i torte pripremljene specijalno za Maju, oduševile su mnoge.

Taki se uputio ka imanju pomenutog rijalitija, kako bi joj sve to odneo, a bivša zadrugarka Anja Todorović je sve usnimila, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

- Zamisli da Leo (pas) nije mogao da stane u kola - rekao je Taki kroz osmeh, koji je kupio i posebnu tortu za svoju mezimicu od tri sprata sa krunom na vrhu i njihovim zajedničkim fotografijama.

Taki se dogovorio sa produkcijom da Maji unesu hranu i piće koje je doneo u Šimanovce kako bi počastila zadrugare, ali i poklone od prijatelja, fanova i porodice.

- Na današnji dan rodila se tatina princeza Bog i batina - napisao je uz jednu Majinu fotografiju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Maja Marinković

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike