"Druži se sa ljubavnicom svog muža - Blam!" Anđela Đuričić posramila Anu Ćurčić i Maju Marinković, njih dve joj žestoko uzvratile (VIDEO)

18.05.2023

22:38

0

I Slavnić je morao da reaguje i potkači bivšu ženu

"Druži se sa ljubavnicom svog muža - Blam!" Anđela Đuričić posramila Anu Ćurčić i Maju Marinković, njih dve joj žestoko uzvratile (VIDEO)
Ana Ćurčić, Anđela Đuričić i Maja Marinković - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Ljubavnom trouglu u "Zadruzi 6" nedavno se priključila i kontroverzna starleta Maja Marinković. Zvezdan Slavnić se nakon kraće romanse sa Majom, vratio prvoj ljubavnici Anđeli Đuričić, nakon čega se njegova bivša nevenčana supruga Ana Ćurčić ponovo zbližila sa Marinkovićevom.

Voditeljka Dušica Jakovljević je danas ušla na imanje u Šimanovcima, prilikom čega je zadrugarima postavljala pitanja gledalaca. Tako je usledilo pitanje za Anđelu Đuričić.

- Zašto misliš da su Ana i Maja najveći blam u Zadruzi? - glasilo je pitanje.

- Ne mislim konkretno za njih, ja sam ovde imala veće blamove, ali njihovo druženje jeste najveći blam. Ja se ne bih nikada družila sa osobom koja je spavala sa mojim mužem, meni je ovo užas, najveći blam - govorila je Anđela.

Ana Ćurčić se nadovezala na Anđelino izlaganje, pojasnila svoj odnos sa Majom i ponovo potkačila Đuričićevu, aludirajući na njeno pomirenje sa Slavnićem.

- Vidim da se ovde zadrugari bave samo mojim delom, nas dve nismo najbolje prijateljice, jesam joj prešla preko toga. Mi ne pričamo o životu i drugim stvarima, mislim da bi Anđela trebalo da se zapita kako je ona prešla preko njegove prevare sa Majom. Nas dve se ne družimo, imamo korektan odnos i tako će ostati - govorila je Ana.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Ana Ćurčić

Potom je Maja Marinković zadala "završni udarac" i ponizila Anđelu zbog pomirenja sa Slavnićem nakon preljube.

- Složiću se sa Anom, desio se taj konflikt, mislim da nisu trebale da se dese neke reči sa moje i njene strane. Oprostile smo jedna drugoj od srca. Što se tiče Anđele, mislim da veći blam od nje ovde ne postoji. Nikome neću ostati dužna do kraja - rekla je Maja.

- To je Anin najveći blam, ne Majin, to je velika razlika. Maja radi šta hoće, ona je takva, ali Ana, ovo je njen najveći blam od svih. Od žene koja ima 46 godina - nadovezao se Zvezdan Slavnić.

Njihov sukob detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike