"Boli me to!" Anđela Đuričić održala lekciju Zvezdanu Slavniću: Besna zbog njegovog druženja sa njenim neprijateljima (VIDEO)

27.05.2023

10:27

0

Nije se ustručavala da mu u lice kaže sve što joj leži na duši

"Boli me to!" Anđela Đuričić održala lekciju Zvezdanu Slavniću: Besna zbog njegovog druženja sa njenim neprijateljima (VIDEO)
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Rijaliti šou "Zadruga 6" ušao je u svoju završnu fazu, a finale je zakazano za 8. jun, što je iznenadilo, kako zadrugare, tako i široki auditorijum.

Poznato je da tenzija među zadrugarima pred izlazak iz rijalitija u suočavanje sa stvarnim svetom i ljudima postaje sve veća, te su tako i emocije pojačane.

Par koji je obeležio ovu sezonu svakako su Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić, a zadrugarka mu je sada izričito zamerila komunikaciju sa ljudima koji su je i više navrata vređali.

- Miljana te svaki dan vređa, Zorica, Maja i Neca? - upitao je Zvezdan.

- Upravo tako, oni mi dobacuju. Slađa takođe. Ja ti to ne govorim, jer očekujem da ćeš shvatiti da ne treba da komuniciraš sa njima, jer ti vređaju devojku - rekla je Anđela.

- Kako misliš da ja to shvatim, kad to ne rade u mom prisustvu? - upitao je Zvezdan.

- Urade to, ali ne na isti način. Videla sam da si sa njima igrao tokom žurke. Mene to boli, ne mogu da verujem da to nisi shvatio. Oni meni govore da sam ljubavnica i ku**a, a ti si s njima dobar - rekla je Anđela.

- A šta su sve za mene pričali?! - dodao je Zvezdan.

- Ja ne bih mogla da pričam s nekim ko je za tebe rekao nešto loše, razumeš li? Kad mene neko uvredi, ja ne pričam s tim ljudima. Ja to ne mogu da prihvatim. Zbog toga u kući postoji petoro ljudi s kojima pričam. Ako te za njih boli uvo, kako te boi i za mene? Vređa me to, takva sam osoba. Ovo je sve život, moj život. Oni me vređaju, a ja to ne dopuštam. Ko me uvredi, ili nekog mog bliskog, za mene ne postoji - istakla je Anđela.

Zvezdanovu i Anđelinu raspravu detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike