"Varala je Moku sa golmanom!" Milena Kačavenda žestoko udarila na majku Zvezdana Slavnića: Tako je Slavica završila na ulici!

22.03.2023

20:13

0

Kuma Ane Ćurčić rešila da iznese sav prljav veš porodice Slavnić

"Varala je Moku sa golmanom!" Milena Kačavenda žestoko udarila na majku Zvezdana Slavnića: Tako je Slavica završila na ulici!
Moka Slavnić, Milena Kačavenda i Zvezdan Slavnić - Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATAImages

U rijalitiju "Zadruga 6" poslednjih meseci odigrava se prava drama između bivših partnera Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić. Naime, Zvezdan je Anu javno prevario sa zadrugarkom Anđelom Đuričić, a nakon Ćurčićkinog ulaska na imanje, više ništa nije isto.

Kontroverzna kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, aktivna je u medijima nakon Aninog ulaska, te koristi svaku priliku da žestoko odbrani svoju kumu koja pred milionima doživljava javno poniženje mesecima.

Milena se sada gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića obratila direktno Zvezdanovoj majci, Slavici Slavnić, koja danima unuzad u medijima napada bivšu snaju. Kačavenda je otkrila šta joj je Slavica svojevremeno poklonila, pa raskrinkala njenu navodnu preljubu košarkaša Zorana Moke Slavnića, sa poznatim golmanom.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milena Kačavenda

- Ovo mi je žena gospodina glav**ća kupila za rođendan, jedan prsten i narukvica, s obzirom da me ne poznaje. Očigledno je dobila amneziju u domu. Slavice, sram te bilo, džukelo jedna odvratna, sve si mogla da uradiš, ali na Anu nisi smela da pljuneš nikada - počela je Milena.

- Moram da ih podsetim, nju i gospodina "tatka bez patke" na jednu tužnu priču njihovog života, od pre 40 godina, a to je da su njihovi kućni prijatelji bili gospodin Tomislav Ivković, čuveni golman Dinama, sa kojim je Slavica varala Zorana Moku Slavnića i kada je pukla bruka po celom Beogradu da je ona u vezi sa Tomislavom Ivkovićem, tako se prekinulo prijateljstvo i tako je Slavnica završila na ulici. Ovo je samo početak onoga na šta ću ih podsetiti, jer su već rešili da iznose prljav veš vezano za Anu, što je neistina, odavde kreće - rekla je Milena u emisiji "Amidži šou", a potom i pokazala poklon koji je dobila od Zvezdanove majke svojevremeno, što možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Inače, Zvezdanova majka Slavica  iznela je niz optužbi na račun Ane Ćurčić i otkrila da ju je Ana navodno fizički napala. Njena izjava dodatno je razljutila kumu Milenu Kačavendu, koja je od tog trenutka rešila da javno raskrinka Slavicu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike