Moka Slavnić ima novu devojku: Progovorio o bivšoj supruzi Slavici i otkrio sve o 26 godina mlađoj pevačici koja ga je osvojila!

02.04.2023

15:05

0

Autor: M.M.

U 74. godini našao ženu svoj života

Moka Slavnić ima novu devojku: Progovorio o bivšoj supruzi Slavici i otkrio sve o 26 godina mlađoj pevačici koja ga je osvojila!
Moka Slavnić - Copyright ATA Images/Milan Maričić

Proslavljeni bivši košarkaš Zoran Moka Slavnić iza sebe ima godine burnog života, a sada je odjeknula vest da je u 74. godini pronašao preko dvadeset godina mlađu ljubav.

Moka je posdlednjih meseci u medijskoj žiži zbog kontroverznog sina Zvezdana Slavnića, koji je u "Zadruzi 6" javno prevario nevenčanu suprugu Anu Ćurčić sa Anđelom Đuričić. Moka je sada progovorio o svim aktuelnostima vezanim za sina, ali i o svom privatnom životu i bivšoj supruzi Slavici.

Moka tvrdi da ne dobija loše komentare na račun ponašanja svog sina u rijalitiju.

- Ne mogu da verujem da mi za Zvezdana stižu samo pohvale. On im je simpatičan, ima dušu. Neko kaže da im se ne sviđa što je malo bahat prema devojci Anđeli, u čemu se i ja slažem. U uslovima u kojima ja živim, a živim sada u bolnici, on mi dođe kao veliki relaks - objasnio je Moka.

ATAImages/Antonio Ahel
Zoran Moka Slavnić

Nova devojka ga promenila

Stariji Slavnić tvrdi da mu je nova devojka, operska pevačica Tamara Niketić ulepšala život, te da ne može da veruje da je njemu "zapala takva diva". Ističe da se zabrinula i za njegovu bivšu suprugu, Zvezdanovu majku Slavicu.

Operska pevačica rođena je u Baru i potomak je slavnih predaka, koji su bili i ratnici i umetnici. Završila je paralelno gimnaziju i srednju muzičku školu u Podgorici, u Beogradu Fakultet muzičkih umetnosti i solista je Opere Narodnog pozorišta, gde je počela kao statista 2002. godine. Nakon smrti brata počela je da piše pesme, koje su i danas lek za njenu dušu.

- U 74. godini sam u raju. Ne želim više da pravim greške, našao sam nešto i pitam se kako je ona to mene našla. Ona je jedna viđena i poznata dama. Ona sve što meni radi, ona mi kaže "zar ti to nisu radile i druge?", ja joj kažem da su me i druge volele, ali neko voli snažnije, drugačije i koloritnije. Njoj prija što brine o meni, ja to cenim. Razume me. Ona je solista Narodne opere u pozorištu, gde meni da dopadne takva diva. Jedna od stvari koja me je kupila kod nje je ta što je ona odmah skočila da se uplati Zvezdanovoj majci boravak u domu. Ona je godinu dana starija od Zvezdana. Malo mi je krivo što između nas nije razlika 30 godina - priča Slavnić.

ATAImages / Milan Maričić
Zoran Moka Slavnić

Pomirenje sa Slavicom

Moka se potom dotakao odnosa sa Zvezdanovom majkom, sa kojom se pomirio posle dvadeset godina.

- Video sam radost na Zvezdanovom licu kada je video da smo se moja bivša žena i ja pomirili. Nije mogao da veruje. Zameram sebi jedino što Zvezdana nisam uzeo od majke. Nije smeo da krene onim putem. Bivšoj ženi ništa ne zameram. Ona je bila depresivna, bila je slaba. Nije se on kitio mojim perjem. On je više ego trip, ali mislim i da je alter ego. Ja sam za njega bio ovca, antimangup. Meni je to bilo smešno. Do njegove 14. godine sam bio ponosan na njega, onda je otišao stramputicom, ali ja znam kakvo je on biće. Mislim da je zdrav iznutra. Operacija ga je desetkovala. Žao mi je što nije bio sportista. Sa onim kako je živeo, ne mogu da kažem da sam ponosan. Pola pola, kao na osobu sam ponosan, kakav je - rekao je Moka.

ATAImages/Antonio Ahel/M.M. Printscreen Youtube/Zadruga Official
Moka i Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike