"Zvezdan mora da odgovara za svoje postupke"! Moka Slavnić oštro osudio sina koji je prevario Anđelu i udario joj šamar: Uz nju sam!

20.04.2023

15:00

0

Žao mu je što ne može da pokaže Đuričićevoj da je na njenoj strani

"Zvezdan mora da odgovara za svoje postupke"! Moka Slavnić oštro osudio sina koji je prevario Anđelu i udario joj šamar: Uz nju sam!
Moka Slavnić - Copyright ATA Images/Milan Maričić

Opšti skandal desio se danas u "Zadruzi", pošto je Anđela Đuričić uhvatila na delu svog dečka Zvezdana Slavnića u krevetu sa Majom Marinković. 

O svemu što se desilo se sada oglasio i Moka Slavnić, Zvezdanov otac, koji je oštro osudio sina zbog njegovih postupaka.

- Nisam pogledao video snimak Zvezdanovog i Majinog odnosa. Žao mi je Anđele i što proživljava ovo, vidi se da je zaljubljena, razočaran sam, ali odgovaraće za isti, nadam se da je svestan šta je uradio. Bez obzira što mi je Zvezdan sin, uvek ću stati na njegovu stranu, ali ovaj postupak nikako ne mogu da opravdam - započeo je Moka, pa nastavio:

- Krivo mi je i što Anđela ne može, jer je u Zadruzi, da vidi da sam se oglasio i potpuno je podržao. Ne opravdavam Zvezdana nikako, osuđujem, ali on je žrtva Maje Marinković, koja je pion Ane Ćurčić i Zorice Marković. Anđela ovo nikako nije zaslužila.

Moka se osvrnuo i na šamar koji je Zvezdan udario Anđeli, nakon što ga je ona šutnula u međunožje.

- Bez obzira što ga je ona udarila prva, žensko je i još ima razloga za to, a on je trebao da do kraja ostane muškarac i ne uzvrati devojci. Ne opravdavam to nikako i svim srcem sam uz Anđelu u ovim trenucima, a Zvezdan, pošto je muško i uradio je to što je uradio, mora da odgovara za svoje postupke - rekao je Moka za Telegraf.rs.

ATAImages/Antonio Ahel
Moka Slavnić

Podsetimo, Zvezdan je sinoć raskrstio sve što je imao sa bivšom izabranicom Anom, potom raskinuo sa Anđelom kada ga je ona napadala, ali su se ipak dogovorili da ga ona pusti i da sačekaju da se on ohladi. 

On je to i učinio tako što se uvukao u krevet Maje Marinković u izolaciji, gde su imali vrelu akciju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike