Tamara Đurić uradila 100 estetskih korekcija, a sada je ponovo uradila lice: Sva u zavojima i podlivima (FOTO)

04.05.2023

18:09

2

Autor: B. D.

Bivša rijaliti učesnica je morala ponovo da koriguje lice

Tamara Đurić uradila 100 estetskih korekcija, a sada je ponovo uradila lice: Sva u zavojima i podlivima (FOTO)
Tamara Đurić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Tamara Đurić je rešila da uradi još jednu u nizu plastičnih operacija. Starleta je trenutno u Turskoj, gde je išla na remont lica, a sa pratiocima na Instagramu je podelila snimke svojih svakodnevnih aktivnosti, te su tako korisnici društvenih mreža mogli da vide kako izgleda nakon zahvata. 

Njena glava je cela u zavoju, a lice natečeno i u podlivima. 

Kako su korisnici društvenih mreža zaključili, Tamara je u Turskoj obavila operaciju zatezanja lica, tzv. „mačje oči”, kao i zatezanje kapaka i oblikovanje jagodica, a zbog crnog poveza koji nosi, mnogi su ubeđeni da je imala i korekciju vilice.

Nije nepoznanica da bivša učesnica rijalitija neko ko preferira estetske korekcije, a svojevremeno je otkrio da je preko 100 intervencija uradila na svom telu, a prvu sa 18 godina. 

- Otprilike sam imala 100 intervencija, sve sam na sebi radila. Prvi put sam uradila grudi sa sa mojih 18 godina. Tad je bio prvi put i bilo je jako komplikovano u odnosu na sada, zato što je trebalo uverenje psihijatra, iako sam bila punoletna, trebao mi je potpis roditelja da bih uradila tu intervenciju, jer su doktori želeli da znaju zbog čega jedna mlada devojka želi da radi grudi - rekla je Tamara Đurić pre nekoliko meseci za „Informer”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike