Tamara Đurić završila u bolnici! Lekari pratili celu noć starletino stanje: Krenula sam na svadbu kod Đanija, ali mi je pozlilo

16.05.2023

16:02

0

Autor: N. M.

Otkrila koje simptome je imala

Tamara Đurić završila u bolnici! Lekari pratili celu noć starletino stanje: Krenula sam na svadbu kod Đanija, ali mi je pozlilo
Tamara Đurić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Tamara Đurić juče je završila hitno u bolnici, pored sve želje da dođe na svadbu sina Radiše Trajkovića Đanija, na koju je bila pozvana.

Ona se najpre spremala za slavlje, a vozač ju je prethodno odvezao u Specijalni sud. Međutim, tada joj je pozlilo pa su samo produžili u bolnicu gde je i zadržana sve do jutros na ispitivanju.

Starletu su lekari celu noć posmatrali, te kaže da se sada oseća dobro. Ona je ispričala šta se u stvari desilo i zašto joj je pozlilo.  

- Posle dužeg vremena sam krenula na svadbu, spremala sam se, ali nisam stigla. Viša sila! Bila sam na jednom mestu, bilo je zagušljivo, pozlilo mi je i završila sam u bolnici. Pao mi je pritisak, nedostatak gvožđa. Bolje mi je sada - rekla je Tamara za Informer.

 

 

Podsetimo, pre nekoliko dana Đurićeva je zbog nove estetske korekcije završila u medijima, a kako se navodilo, ona je u Turskoj obavila operaciju zatezanja očiju. Međutim, poznato je da je starleta veliki fan silikona i estetske hirurgije, pa je dosad obavilo oko 100 intervencija na svom licu i telu, od toga prvu sa 18 godina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike