Tamara Đurić drži ćerku u krilu i vozi! Društvene mreže gore od komentara, pozivaju i na oduzimanje vozačke starleti (FOTO)

09.04.2023

21:55

1

Autor: M. G.

Sporni snimak napravio je opšti haos onlajn

Tamara Đurić drži ćerku u krilu i vozi! Društvene mreže gore od komentara, pozivaju i na oduzimanje vozačke starleti (FOTO)
Tamara Đurić - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Tamara Đurić našla se na meti oprečnih komentara pošto se na Instagramu, a ubrzo i na drugim mrežama za druženje, pojavio njen snimak koji prikazuje kako se ona i njena mala ćerka voze zajedno. Tamara je dete, naime, sve vreme držala u krilu i upravljala vozilom.

Pojedinci su brzo istakli i kako nije vezala pojas, te da je tako dodatno ugrozila bezbednost naslednice koja, inače, takođe nosi ime Tamara.

Đurićeva je pozirala s prijateljicom, slala poljupce gledajući u kameru i, na taj način, podigla je mnoge na noge.

„Hoće li neko da reaguje?", „nekoliko je ovde zakona prekršeno", „treba joj oduzeti vozačku..." samo su neke od poruka javnosti koje gotovo da i ne prestaju da se nižu.

Podsetimo, njoj ovo nije prvi put da se ovako kreće sa mezimicom. Kada joj je bilo tek oko godinu dana, Tamara je bila objavila sličan snimak, prenosili su mediji, ali je onda tvrdila kako auto nije bio u pokretu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike