„Žetonjera su te zvali!" Dragojević odgovorio Tamari Đurić, ali ona od svog ne odustaje: Bukti rat na društvenim mrežama! (FOTO)

08.04.2023

19:30

3

Autor: M. G.

Starleta je naglasila kako „ne poštuje one koji veru prodaju za večeru"

„Žetonjera su te zvali!" Dragojević odgovorio Tamari Đurić, ali ona od svog ne odustaje: Bukti rat na društvenim mrežama! (FOTO)
Dejan Dragojević - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Dejan Dragojević nedavno je istakao kako gotovo svakodnevno dobija razne pretnje otkako se pročulo da je još tokom braka s Dalilom Dragojević promenio veru. Najskorije,našao se na meti kritika starlete Tamare Đurić, koja je čak pozvala i na zabranu ulaska u Srbiju kada je on u pitanju, smatrajući da Dejan svojim postupcima u stvari „plasira provokacije, kako nove, tako i stare vere", te i da je samo „neodlučan".

Ne spominjući je, bivši zadrugar je na svom Instagramu pokazao da ipak ni na jednu reč nije ostao imun, pa je Đurićevoj odgovorio u poznatom stilu.

- Ti si automat za keš koji ne vraća kusur, jer si klasa AMG, nemaš ono za žetone, a kaže Beograd, nekada da si imala... Zvali su te „žetonjera" sve dok nisi upoznala Turčina pa dobila silikone preko „giveaway-a". Kaže Beograd da si sada još jača i da može karticom, NFC-om, beskontaktno plaćanje, jer vodiš računa o higijeni, poštujem to. Inače, bolje da osobe oko sebe šalješ u Jerusalim nego u zatvor... Ali oglasiću se u vreme iftara, u ibadetu sam sada. Telo je hram... Bogami si ti od svog hrama napravila palatu i imaš dobru platu (smeh) - napisao je u okviru svojih „storija" on, kom je Tamara ubrzo „vratila vruć krompir u ruke".

Dejan Dragojević, Instagram screenshot / dejan_dragojevic_official_
 

Uz deo njegovog snimka u kom on priča kako je jedva izganjao da ostane u Beogradu, napisala je:

- Deki, nemaš ti m*da da se ubiješ, pa misliš da neko drugi to uradi umesto tebe... Neće niko da te dira, sam ćeš - kratka je bila ona.

Tamara Đurić, Instagram screenshot / tamarastar89
 

U kratkom razgovoru s jednim domaćim medijima, zatim, nazvala ga je i „poturicom koji pravi animozitet između dva verujuća naroda" svime što trenutno čini.

- Izaziva incidente, poziva na zločin. Pravi animozitet među dva verujuća naroda. Činjenica je da je poturica! On ako može da živi sa tim, neka živi 100 godina, ali ne mora da vređa veru u koju je do juče verovao. Niko ga ne osuđuje što je promenio veru nego zbog načina na koji plasira promenu. Suicidan, destruktivan, gord... - nabrajala je za „Srbiju Danas" ona, pa dodala:

- Tim svojim ponašanjem može da izazove neku grupu naših mladih momaka da ga izudaraju i onda smo mi Srbi nasilnici! Da je suicidalan smo gledali, a i ovo je vrsta suicida. Nema m*da da se ubije sam, pa hoće da to neko uradi umesto njega. E, neće niko, ako želi neka to uradi sam! Zar ovakve reči u vreme ramazana? Reče njegova je vera jača, odakle sad ovakve reči? - pitala se Đurićeva, bez dlake na jeziku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike