Pevačica otkrila kakav pakao je preživljavala od Čorbe: Plašila se da je ne ubije

15.05.2023

12:09

0

Autor: B. D.

Pevačica Kija Kockar je otkrila da je bila upoznata sa celom situacijom

Pevačica otkrila kakav pakao je preživljavala od Čorbe: Plašila se da je ne ubije
Teodora Bilanović i Milan Janković Čorba - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Teodora Bilanović, optužila je bivšeg dečka Milana Jankovića Čorbu za fizičko nasilje i on je tada dobio zabranu prilaska, prenosili su mediji, a uskoro se očekuje i suđenje. 

Čorba je nakon ove priče snimio klip na TikToku ističući da je pobegao, da ga niko neće naći i da se vraća tek kad slučaj zastari. 

Povodom novonastale situacije, oglasila se pevačica Kristina Kija Kockar, koja je otkrila da je još ranije bila upoznata sa situacijom. 

Instagram printscreen/kijakockar
Kija komentariše Čorbin beg i zlostavljanje devojke

 

- Slepac jedan još ismeva. Neka policija reaguje! Možda misli da će neko sa Kosova da ga zaštiti. Ajde da vidimo pa da ja javno kažem preko koga da ga nađu. Inače znam za ovo i kad sam čula detalje, okrenuo mi se želudac - napisala je Kockareva. 

Apropo ove priče oglasila se i Teodora koja je priznala da je mesecima trpela nasilje iz straha. 

Instagram printscreen/tea.bilanovic
Tea otkriva šta je preživljavala od Čorbe

- Nisam ćutala do sada jer se ništa nije desilo, ćutala sam zbog istrage. Nisam progovorila sada jer mi treba reklama, progovorila sam jer sa isporovocirana nastavljanjem pshičkog maltretiranja od strane M. J. Nisam pobegla od njega ne zato što nisam htela da pobegnem, nego iz straha, zato što mi je oduzeo dokumente dok smo bili na Kosovu, a i kasnije smo stalno menjali prebivalište upravo iz razloga da bi mogao kontrolisati moje kretanje i da ne mogu pobeći - napisala je ona i dodala: 

- Jednom prilikom kada mi je dao pasoš rekao mi je da mogu da idem, a onda je stao na vrata i fizički mi nije dao da izađem. Nisam slikala većinu povreda, ne zato što nisam htela, nego zato što mi je telefon kontrolisan i nisam smela da slikam da me ne bi ubio. Nisam ga grebala jer sam ja njemu želela da nanesem bol, već iz samoodbrane. I za kraj, šta sam tražila sa njim? Ne znam ni sama. Poverovala sam da je dobar lik dok nisam upoznanla njegovu drugu sranu, a onda je bilo prekasno.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike