Šok! Čorba „uhvatio maglu" pošto ga je pevačica optužila za nasilje? „Vratiću se kad zastari slučaj!" (VIDEO)

14.05.2023

10:55

0

Autor: M. G.

Kako kaže, na suđenju se neće pojaviti

Šok! Čorba „uhvatio maglu" pošto ga je pevačica optužila za nasilje? „Vratiću se kad zastari slučaj!" (VIDEO)
Milan Janković Čorba - Copyright ATAImages/G. G.

Nekadašnja zadrugarka, pevačica Teodora Bilanović, optužila je bivšeg dečka Milana Jankovića Čorbu za fizičko nasilje i on je tada dobio zabranu prilaska, prenosili su mediji. Nedavno, poručila je bila i kako će se njih dvoje sastati na sudu zbog svega.

Međutim, on je rešio da tome u potpunosti okrene leđa. Na svom TikToku objavio je snimak u kom je saopštio kako „niko neće ni znati gde je", te da će se „vratiti tek pošto slučaj bude zastareo", što je pokrenulo pravu lavinu komentara onlajn.

 

 

- Nakon mog saznanja da sledi suđenje odlučio sam, uspešno, da pobegnem. Gde sam? Nemate pojma, niti ćete ikada znati, a ja se na suđenju neću pojaviti. Kada bude zastareo slučaj, vraćam se... - pričao je Čorba.

Podsetimo, Teodora je nedavno pojavivši se na jednom događaju ispričala šta je prošla s njim, pa naglasila kako će se zasigurno sresti i pred zakonom.

- Išla sam kod psihijatra posle „Zadruge", a i pre. Posle „Zadruge" i užasne veze mi je bio potreban, nadam se da se vidi rezultat. Dogodilo se kontinuirano nasilje, psihičko, fizičko, to će se rešiti na sudu, on ima zabranu prilaska i čeka se suđenje - kazala je ona, prenosili su domaći mediji pisanje „Republike".

Podsetimo, Teodora i Čorba ušli su u vezu tokom četvrte sezone pomenutog rijalitija, ali njihova ljubav po izlasku nije još mnogo dugo potrajala.  

Teodora Bilanović i Milan Janković Čorba, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike