Nataša Šavija o zadržavanju Stefana Karića u policiji: Srešćemo se u sudnici

03.05.2023

21:11

0

Starleta ističe da će joj biti lakše ako bivši zadrugar dobije zabranu prilaska

Nataša Šavija o zadržavanju Stefana Karića u policiji: Srešćemo se u sudnici
Nataša Šavija - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Starleta Nataša Šavija danas je operisana, pošto je zadobila teške telesne povrede u predelu glave i lica. Ona je u ponedeljak primljena u KC Vojvodina sa hematomima i podlivima, a sad je otkrila kako se oseća posle operacije. 

Kako je istakla, odmah po izlasku iz operacione sale je saznala za tragediju koja se dogodila u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, gde je četrnaestogodišnji dečak K.K. ubio osmoro dece i Dragana V. čoveka koji je radio kao obezbeđenje u školi.

-  Mnogo mi je teško zbog masakra koji se dogodio. Ja sam danas to saznala nakon operacije, tako da ne bih previše pričala o sebi zbog tragedije koja je mnogo veća. Saučešće porodicama, jako mi je žao - kazala je ona.

ATAImages/ Antonio Ahel
Stefan Karić, Nataša Šavija

Šavija se osvrnula na zadržavanje Stefana Karića u policijskoj stanici u Sremskoj Mitrovici, koji se sumnjiči da je Nataši naneo teške telesne povrede. 

- Laknulo mi je. Biće mi lakše kad dobije zabranu prilaska ili tako nešto - rekla je ona, pa otkrila da li oseća strah zbog prvog susreta sa Stefanom.

- Pa ja se brinem, ali mi se nećemo sresti nigde osim u sudnici. Doživela sam sve to i generalno mi nije svejedno - kazala je ona za Telegraf

Antonio Ahel/ATAImages
Nataša Šavija

 

Podsetimo, Karićev advokat, Goran Karadarević je otkrio kakva kazna Stefana očekuje ukoliko ga proglase krivim.

- Videćemo ishod. Teške telesne povrede su, a ako se dokaže da je kriv, kazna zatvora je od šest meseci do pet godina. On se oseća dobro. Spreman je na proces.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike