Bila je himna kriminalaca! Marko Kon otkrio koju poruku nosi hit "Kralj kokaina": Pesmu i dalje tumače pogrešno!

10.05.2023

10:22

0

Muzičar je bio deo benda Mobi Dik

Bila je himna kriminalaca! Marko Kon otkrio koju poruku nosi hit "Kralj kokaina": Pesmu i dalje tumače pogrešno!
Marko Kon - Copyright Printscreen Amigshow

Devedesetih godina hit "Kralj kokaina" orio se u svakoj diskoteci i na radio stanici, ali je, prema rečima Marka Kona, ta numera bila i himna kriminalaca.

Muzičar je objašnjavao koliko muzika danas utiče društvo, pa ispričao još neke detalje oko nastanka čuvene pesme koju izvodi grupa "Mobi Dik".

- Kruži snimak devojčice koja peva neprikladnu pesmu za njen uzrast, a njena mama joj drži mikrofon. E sada, u kome je problem?! Naravno u mami koja drži mikrofon. Odgovornost odraslih osoba, pre svega roditelja, je da se ukaže na to da se to nekako spreči. U umetnosti je uvek postojala ta doza provokacije - smatra Kon, koji je i sam jedno vreme bio deo popularnog benda i učestvovao u stvaranju pesme "Kralj kokaina", ispričao je koju poruku nosi numera.

Printscreen/Xtream Codes Balkan
Mobi Dik

- Pesma je potpuno protiv kokaina. Govori o pesmi da se devojka odlučila za lošeg dečka u odnosu na dobrog. Nije se tako tumačilo i i dalje se tako ne tumači - poručuje on, dok njegova supruga Milica Kon dodaje zašto smatra da Pink nema odgovornost u vaspitanju dece.

- Zašto se upire prst u Pink, u "Zadrugu", u mene kao influensera?! Zato što je najlakše da se uperi prst u tebe, a treba zapravo da upere u sebe. Ženo, dete ti ima pet godina ti joj držiš mikrofon, ide pesma o belom ili čemu već?! Ja sam bila šokirana - ističe Milica, a potom je istakla da smatra da Tiktok ume da bude jako poučan.

- Ima klipova na TikToku koji govore da su se na primer "Ivica i Marica" zaista desili u nekim davnim godinama. Bajka je odlična kakva je stvarnost. Tiktok može da bude izuzetno poučan - zaključila je ona u emisiji "Amidži šou".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike