Osman Karić se emotivnom objavom obratio sinu posle posete u pritvoru: Znam da si se postideo

08.05.2023

22:06

0

Autor: B. D.

On je istakao da se oseća poniženo

Osman Karić se emotivnom objavom obratio sinu posle posete u pritvoru: Znam da si se postideo
Osman Karić, Stefan Karić, Nataša Šavija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Osman Karić posetio je danas sina Stefana Karića u pritvoru, a potom se oglasio i na društvenim mrežama, otkrivši šta mu je sinovljev pogled rekao.

- Tvoj osmeh danas bio je lažan meni, kao tvom ocu, bio je važan. Znam da kada si me video pocrveneo si. I znam da si se postideo. Tvoj sjaj od suze u oku u trenutku pomislih da je kraj mom životu. Zbog tebe, sine, ja samo dišem i često u mislima tebi pišem - napisao je Osman na Instagramu. 

Instagram printscreen/karic_osman
Osman Karić uputio emotivne reči Stefanu posle posete u pritvoru

Pola sata koliko je imao prilike da ga vidi, teško mu je palo, ističući da nikada nije ni pomislio da bi se mogao desiti ovaj trenutak. 

- Osećam se jako poniženo i emotivno skrhano. Iskren da budem, bio sam u tim zatvorskim uslovima i znam kako mu je. Rekao sam jednom davno sebi da me te zatvorske zidine vise nikada neće videti, a desilo mi se još gore od toga da sina koga sam vaspitavao u totalno drugom smeru sad posećujem. Jako mi je teško - počeo je Stefanov otac za domaće medije.

On je rekao takođe da još uvek nije stupio u kontakt sa prebijenom Natašom Šavijom, ističući da bi to moglo da se odrazi i na kasniji tok suđenja. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike