Milan Milošević se vraća na Pink? Otkrio kada počinje emitovanje njegove emisije i kakve poklone je dobio za rođendan: Dobro se opario!

06.04.2023

08:30

0

Voditelj je za 24sedam ispričao detalje koje do sada nije iznosio u javnost

Milan Milošević se vraća na Pink? Otkrio kada počinje emitovanje njegove emisije i kakve poklone je dobio za rođendan: Dobro se opario!
Milan Milošević - Copyright ATAImages/ M.M.

Milan Milošević je iznenadio sve kada je objavio da napušta televiziju Pink, na kojoj je radio prethodnih pet godina, gde je bio voditelj rijalitija "Zadruga". 

Mnogo se spekulisalo o tome gde će nastaviti svoju karijeru, a Milan Milošević je za 24sedam otkrio da već uveliko radi i sprema novu emisiju, te da će ona uskoro ugledati svetlost dana.

- Spremio sam svoju emisiju, radim još na tome, ne mogu da odam šta i kako, ali za otprilike mesec dana bi to trebalo da počne da se emituje - rekao nam je Milan, pa dodao:

ATAImages/ M.M.
Milan Milošević

- U pregovorima sam sa više televizija, iskreno, ali videćemo ko će od njih biti najkorektniji. Ne mislim samo na finansije, već u svakom smislu. Ja sam taj koji prodaje svoju priču i mislim da će narod da poludi. 

Milan nam je priznao da već otprilike zna koja televizija bi mogla biti njegova baza, a mi smo ga pitali da li to znači da bi mogao i da se vrati na TV Pink, na šta je on bio veoma zagonetan.

- Nikad se ne zna - odgovorio nam je kroz osmeh Milan.

Gala fešta

Kako je nedavno Milan Milošević proslavio rođendan, osvrnuli smo se i na njegov specijalan dan, te nam je otkrio da je žurka trajala 12 sati, čak do šest ujutru!

- Ovo slavlje mi je dokazalo da imam prave prijatelje. Oni koji nisu došli, bilo je iz opravdanih razloga, to sve razumem, svi su mi se javili. Nikad nisam osećao tako pozitivne vibracije od strane gostiju. Mislim da sam zadao domaći zadatak kada su slavlje u pitanju, mogao bih da počnem da se bavim organizacijom (smeh). Ludnica je bila, slavlje je trajalo 12 sati, od šest popodne do šest ujutru - kaže Milan.

U ranijim izjavama je govorio da na poklon voli da dobije "belu kovertu", odnosno novac, a očigledno su ga sada prijatelji i te kako poslušali.

ATAImages/Antonio Ahel
Milan Milošević

- Izgleda da je uticalo što sam ja kroz šalu govorio da hoću samo kovertu, ove godine su me ozbiljno shvatili, pa je 60 posto gostiju donelo upravo to (smeh). A bilo je 150 gostiju - kaže Milan i dodaje:

- Drugi pokloni su predobri, najviše sam dobio skupe parfeme, arapske, koje ja volim, satove, unikatne stvari, baš sam oduševljen. Niko se nije obrukao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike