Anu Nikolić vozač zbog bahatog ponašanja ostavio na pumpi u Ćićevcu: Morala da spava kod babe u selu, a sad otkrila sve detalje! (VIDEO)

19.04.2023

13:51

0

Zbog tog incidenta je prekinula saradnju sa Sašom Mirkovićem

Anu Nikolić vozač zbog bahatog ponašanja ostavio na pumpi u Ćićevcu: Morala da spava kod babe u selu, a sad otkrila sve detalje! (VIDEO)
Ana Nikolić - Copyright Printscreen YouTube/Ami G Show

Pevačica Ana Nikolić sinoć je gostovala uživo u emisiji kod Ognjena Amidžića posle dužeg vremena, a u program je stigla u svom stilu, kasneći, zajedno sa svojim menadžerom, direktorom "Hajp" produkcije, Sašom Mirkovićem.

Društvo u studiju im je pravio i Aca Lukas, sa kojim  Mirković takođe godinama uspešno sarađuje, a nakon što je pevačica progovorila na brojne estradne teme, Saša Mirković je dobio pitanje sa kim iz svog tima ima najlakšu saradnju, nakon čega je ispričao i urnebesne detalje burnog prekida saradnje sa Nikolićevom svojevremeno.

- Najlakšu saradnju ja imam sa gospodinom Vuksanovićem jer on i ja apsolutno isto razmišljamo, osim kad se ne dese tako neki dokoni lljudi koji hoće da bace rovca. Definitivno najbolju saradbnju sa Acom Lukasom, a moram da kažem i da Ana Nikolić uopšte nije teška za saradnju, ona je teška za doći na vreme. U njoj imamo druga i ortaka, a Aca je brat - počeo je Mirković.

Na Sašinu priču nadovezala se Ana koja je otkrila detalje burnog prekida saradnje s početka karijere.

- Moram da ispričam naš istorijat i prekid saradnje. To je bio početak saradnje, poznanstvo... Koliko nam je trajala saradnja? Dvadeset sati, petnaest, ma ni 24 sata, do prve tezge! Htela sam da izađem iz auta i podviknula sam "Stani da izađem!", neki njegov vozač je bio... Bila sam mlada, luda i nervozna! Čovek je krenuo preko Kraljeva za Beograd - govorila ja Nikolićeva.

Printscreen YouTube/Ami G Show
Ana Nikolić

- Čekaj da ja ispričam originalnu priču... Radilo se Skoplje, a ona je u Skoplju ponovo kasnila da sedne u auto za Beograd, uspavala se - počeo je Mirković dok je Nikolićeva u pozadini negodovala, uz komentar "Nije tačno! Tada sam bila tačna kao sat!".

- Ona je imala svoju priču do Beograda, a ja sam zamolio tog vozača da mi nešto pokupi iz Ćićevca. Do tamo treba deset minuta i deset minuta nazad do autoputa, znači ukupno dvadeset. Ona njemu kaže "Vozi ti mene za Beograd, pa se vrati u Ćićevac da uzmeš to što treba!" - priča Saša kroz smeh.

- Tako sam mu rekla, istina, ili ću sama da izađem na pumpi, pa nek ide gde hoće - dodaje Ana.

Printscreen YouTube/Ami G Show
Saša Mirković i Ana Nikolić

- Pita me čovek šta da radi, ja mu kažem stani joj na pumpi da izađe, tu joj je baba blizu, nije je dugo videla - kaže Saša.

- Tako je i bilo, izašla sam! Ja preko Ćićevca za Beograd neću da idem, ja sam iz tih krajeva i znam gde autoput prolazi - zaključila je Ana Nikolić nasmejavši se grohotom, što je izazvalo haos u studiju.

Priču u celosti možete poslušati u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike