Zavirite na 46. rođendan Milana Miloševića! Okupio pola estrade, pa opleo po Zadruzi: Od gostiju je imao samo jedan zahtev! (FOTO)

03.04.2023

22:48

0

Autor: M.M.

Prošle godine su ga pojedine zvanice razočarale

Zavirite na 46. rođendan Milana Miloševića! Okupio pola estrade, pa opleo po Zadruzi: Od gostiju je imao samo jedan zahtev! (FOTO)
Milan Milošević - Copyright ATAImages/ M.M.

Novinar i nekadašnji voditelj rijalitija "Zadruga", Milan Milošević večeras je u jednom prestoničkom restoranu upriličio proslavu povodom 46. rođendana.

Milošević je u velelepnoj svečanoj sali napravio feštu, a na proslavu je pozvao pozamašan broj prijatelja sa estrade, ali i iz rijalitija.

Voditelj je za ovu priliku odabrao zeleno odelo, krojeno po meri, zbog čega su sve oči bile uprte u njega dok je dočekivao goste. Dekoracija na stolovima je bila specijalno pripremljena za ovu priliku, a sve detalje sa proslave, možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Milan svake godine za rođendan od gostiju ima samo jedan zahtev kada su pokloni u pitanju, a to je koverta sa novcem, zbog čega su ga prošle godine pojedine zvanice razočarale.

- Svim gostima sam rekao da donesu belu kovertu. Volim samo koverte. Kad dođem kući sa rođendana, sve poklone stavim na stranu i onda brojim samo pare. Prošle godine sam dobio mnogo novca, sigurno za jedan manji stan u Borči. Neki su me i razočarali količinom novca koji su mi doneli. Daju nekoj pevačici u kafanu lovu, meni ne donesu - rekao je Milan.

Milošević se potom osvrnuo i na rijaliti program koji je vodio do pre nekoliko meseci.

- Ne ne, nisam upalio TV uopšte. Putem Instagrama vidim sta se dešava, katastrofa. Ne mogu po sebi da gazim, ja sam voleo taj posao davao sam 300 odsto sebe, e sad ću sebe samo 100 odsto da dajem i da pokidam - priznao je Milošević, prenosi Kurir.

Zvanice su lagano pristizale, a među prvima su stigli Vanesa Šokčić, Slađa Trajković, Edis Edo Fetić, Kija Kockar, Nada Obrić, Dragana Mitar, Buba Miranović, Katarina Živković i drugi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike