Nataši Šaviji zakazana operacija za sutra! Starleta otkrila kako se oseća, pa poručila: Nasilnik je naišao na pogrešnu kojoj će ovo da uradi

02.05.2023

10:57

0

Ona i dalje ne želi javno da imenuje osobu koja joj je nanela povrede, a sve zbog toga što ne želi da ometa istragu

Nataši Šaviji zakazana operacija za sutra! Starleta otkrila kako se oseća, pa poručila: Nasilnik je naišao na pogrešnu kojoj će ovo da uradi
Nataša Šavija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Starleta Nataša Šavija zadobila je teške telesne povrede, zbog čega je primljena u KC "Vojvodina", a kako je sada otkrila, za sutra joj je zakazana operacija.

Kako ističe, u pitanju je operacija jagodične kosti koja je polomljena.

ATAImages/Antonio Ahel
Nataša Šavija

- Nova operacija zakazana je za sutra. Primam lekove za bolove, infuziju, antibiotike, tako da mogu da kažem da sada nemam bolova. U pitanju je operacija jagodične kosti koja je polomljena - rekla je Šavija i dodala:

- Ono što mogu da garantujem da ću se baviti time sve dok se pravda ne istera i nasilnik ne završi kako zakon nalaže, a znamo svi da to nije nanogica, makar imala 10 advokata! Javnost će biti obaveštena kad za to dođe vreme. Za nauk ženama da se ne plaše, ne ćute, ne povlače tužbe i ne opraštaju nasilnicama. Ja nisam jedna od tih, a neka ne budu ni one. Naišao je na pogrešnu kojoj će ovo da uradi - rekla je Nataša za Kurir.

Podsetimo, kao osumnjičeni za napad na Šaviju navodi se bivši zadrugar Stefan Karić. On od juče nije dostupan na telefon niti se oglašava na društvenim mrežama.

Njegov otac Osman Karić tvrdi da se sa sinom nije čuo ni video, kod se Stefanov advokat oglasio i naveo da će on sigurno otići u stanicu policije da da izjavu prvog radnog dana, s obzirom na to da su u toku prvomajski praznici. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike