Stefan Karić zvanično osumnjičen za prebijanje Šavije: Pobegao sa lica mesta, policija intenzivno traga za njim!

01.05.2023

12:10

2

Sagovornik blizak istrazi istakao da će bivši zadrugar uskoro biti lociran

Stefan Karić zvanično osumnjičen za prebijanje Šavije: Pobegao sa lica mesta, policija intenzivno traga za njim!
Stefan Karić i Nataša Šavija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Danas je kao bobma odjeknula vest da je stareta Nataša Šavija brutalno pretučena, a izvor blizak istrazi pokrenutoj zbog sinoćnjeg incidenta, potvrdio je da je za to krivično delo osumnjičen bivši zadrugar, Stefan Karić.

- Policija intenzivno traga za Stefanom Karićem koji je osumnjičen da je sinoć u etno selu Vrdnička kula napao Natašu Šaviju i naneo joj teške telesne povrede a zatim pobegao sa mesta gde se dogodio incident - kratko je rekao sagovornik blizak istrazi.

ATAImages/ Antonio Ahel
Stefan Karić

Sagovornik blizak istrazi navodi da bi Karić operativnim radom trebalo brzo da bude lociran i priveden, a o čitavom slučaju obavešteno je i nadležno javno tužilaštvo.

Nadležni u etno selu Vrdnička kula kažu da niko od zaposlenih niti gostiju, koliko oni znaju, nije video niti prisustvovao nemilom događaju.

- Sinoć smo imali divnu svadbu. Bilo je jako lepo veselje, ostali su svi do kasno u noć i nismo imali nikakvih incidenata. Odjednom se jutros pojavila informacija da se kod nas dogodio incident u kome je povređena Nataša Šavija. Niko od zaposlenih to nije video i verovatno se desilo van kompleksa. Možda su se posvađali pri povratku. Zaista ne znamo gde se desilo i šta se desilo. Sve što znamo, saznali smo iz medija - kažu nadležni iz etno sela Vrdnička kula.

Podsetimo, Nataša Šavija se oglasila iz bolnice, nakon što je zadobila teške telesne povrede glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nataša Šavija

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike