Gde se nalazi Stefan Karić? Od bivšeg zadrugara ni traga ni glasa 24 sata otkako je osumnjičen za nasilje nad Natašom Šavijom

02.05.2023

08:27

0

Njegov otac ne zna gde se on nalazi, a bivši zadrugar se nije oglašavao ni na društvenim mrežama

Gde se nalazi Stefan Karić? Od bivšeg zadrugara ni traga ni glasa 24 sata otkako je osumnjičen za nasilje nad Natašom Šavijom
Stefan Karić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Bivši zadrugar Stefan Karić je, kako se navodi od juče, osumnjičen da je starleti Nataši Šaviji naneo teške telesne povrede, zbog čega je ona završila u KC "Vojvodina".

Ona je, kako tvrdi, imala povrede lica i glave, nije htela imenom i prezimenom da kaže ko ju je napao ne želeći, kako je istakla, da na taj način ometa istragu. Ono što se zna jeste da ona čeka operaciju. S druge strane, od Stefana Karića od juče ujutru nema ni traga ni glasa.

Njegov otac Osman Karić istakao je da ne zna šta se dešava i da se sa sinom nije čuo.

ATAImages/Antonio Ahel
Nataša Šavija

- Verujte da nemam nikakve informacije, sem što mogu da pročitam sa portala. Sa Stefanom se nisam čuo, a to me najviše i brine. Saosećam se sa Natašom Šavijom, kao i sa njenim roditeljima. To je sve što mogu reći za sada. Nisam tu da mislim o tim stvarima, sve je moguće dok se ne dokaže suprotno. A da li će završiti u zatvoru, verovatno hoće, ako se dokaže da je kriv. O zakonu ne bih, jer da sam upoznat sa tom materijom, verovatno bih danas imao diplomu Pavnog fakulteta - rekao je Osman.

Advokat zadrugara se oglasio, ali ni on nije dao odgovor gde je mladi Karić.

- Nalazim se na godišnjem odmoru zbog praznika. U kontaktu sam sa inspektorom iz PU Sremska Mitrovica i verujem da će Stefan (Karić) odmah prvi radni dan otići u PU Sremska Mitrovica sa mnom kao svojim izabranim braniocem radi davanja izjave - istakao je on za „Telegraf", pa dodao:

Antonio Ahel/ATAImages
Stefan Karić

- Iz medija smo saznali da se on pominje kao mogući osumnjičeni, zbog čega smo i pozvali nadležne organe, da proverimo informacije. Kao i uvek, molim medije da pažljivo izveštavaju javnost o ovom događaju i da se ne iznose neproverene informacije - zaključio je on.

Ono što je mnogima čudno jeste što je Karić isključio mobilni telefon i već 24 sata se nigde nije oglašavao na društvenim mrežama, što njemu nije svojstveno. Takođe nije jasno da njegov otac, koji inače uvek rado daje izjave za medije, ne zna gde mu je sin i nije se čuo sa njim posle ovako teških optužbi.

ATAImages/ Antonio Ahel
Stefan Karić

Nataša je, inače, na svom nalogu na Instagramu objavila fotografije povreda koje je zadobila.

- Samo da se vidi umetnost jednog nasilnika nad ženom! Upravo slikano, a za stolom je bila prva faza - posle 15-ak minuta od prebijanja. Namerno se vratila za sto, da vide ljudi šta je smeće uradilo i kao potencijalne svedoke. Zatim je neki menadžer objekta ili tako nešto naredio da se izbacim, da ne bih jelte grozila goste, da bi me obezbeđenje uhvatilo za ruke - 'ajde napolje,napolje' kao da sam ja nekog tukla, a onda me jedan uhvatio za ruke a drugi za noge i tako me nosili kao svinju! - napisala je Nataša Šavija i dodala:

 

 

- I kao 'ajde gubi se odavde',bez tašne i jakne. Dok se nije pojavio jedan divan čovek (hvala mu) i rakao im da ne rade to, da nije u redu i on ima ćerku, da mi se donesu stvari i onda me otpratio na taksi, što sama ne bih mogla, jer mi je jedno oko već skoro bilo zatvoreno i zamućen vid, a pritom sam videla duplo, jer mi je spustila jagodica od preloma, pa i oko, što ima u izveštaju u bolnici.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike