Šavija o incidentu neće da ćuti, a tako i advokat osumnjičenog Karića: Drama ne jenjava! (FOTO)

01.05.2023

22:20

0

Autor: M. G.

Nataša još uvek leži u KC Vojvodine i čeka operaciju

Šavija o incidentu neće da ćuti, a tako i advokat osumnjičenog Karića: Drama ne jenjava! (FOTO)
Stefan Karić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Advokat nekadašnjeg zadrugara Stefana Karića, Goran Karadarević, oglasio se u jeku priča da je njegov klijent osumnjičen za prebijanje starlete Nataše Šavije.

- Nalazim se na godišnjem odmoru zbog praznika. U kontaktu sam sa inspektorom iz PU Sremska Mitrovica i verujem da će Stefan (Karić) odmah prvi radni dan otići u PU Sremska Mitrovica sa mnom kao svojim izabranim braniocem radi davanja izjave - istakao je on za „Telegraf", pa dodao:

Stefan Karić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Iz medija smo saznali da se on pominje kao mogući osumnjičeni, zbog čega smo i pozvali nadležne organe, da proverimo informacije. Kao i uvek, molim medije da pažljivo izveštavaju javnost o ovom događaju i da se ne iznose neproverene informacije - zaključio je on.

Podsetimo, Nataša u svom oglašavanju iz bolnice na Instagramu nije nikoga „prozvala" po imenu za zlodelo koje joj je načinjeno. U jeku priča o tome kako joj je Karić, prema pisanju medija, naneo strašne povrede lica i glave zbog kojih sada čeka operaciju u KC Vojvodina, kazala je samo „da za osobu ništa ne potvrđuje zbog toka istrage".

Svakako, još nekoliko puta javljala se na pomenutoj platformi i zahvaljivala se na podršci koju joj mnogi ovim putem šalju. Naglasila je kako neće da ćuti posle svega što ju je snašlo, te da će „gurati sve dok on ne završi tamo gde treba", što možete videti u galeriji koja sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike