Misteriozni odlazak iz zemlje: Kuma Ane Ćurčić hitno napustila Srbiju zbog pretnji? Prijateljica se javila na njen telefon!

06.04.2023

20:48

0

Kačavenda je navodno svoj telefon zaboravila kod kuće

Misteriozni odlazak iz zemlje: Kuma Ane Ćurčić hitno napustila Srbiju zbog pretnji? Prijateljica se javila na njen telefon!
Milena Kačavenda - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ljubavna drama u "Zadruzi 6" između Zvezdana Slavnića, njegove ljubavnice Anđele Đuričić i nevenčane bivše supruge Ane Ćurčić iz dana u dan postaje sve žešća, a u prilog tome da je problem odavno prevazišao granice rijalitija, govori i činjenica da je Anina kuma Milena Kačavenda hitno morala da napusti zemlju zbog pretnji, kako prenose mediji.

Najbolja Ćurčićkina prijateljica je navodno pobegla iz Beograda zbog pretnji Zvezdana Slavnića i ekipe van rijalitija, nakon što se javno zauzela za Anu. 

Naime, Milena se zamerila mnogim ljudima braneći kumu, a otišla je toliko daleko da je iznosila prljav veš o Zvezdanovoj majci Slavici Slavnić i njenim navodnim preljubama, zbog čega je  svojevremeno završila na ulici.

Marina Visković ATAImages/Antonio Ahel
Milena Kačavenda, Jelena Karleuša i Ana Ćurčić

Kačavenda je nedavno apelovala na javnost i televiziju "Pink" da zaštite njenu kumu, ili će u suprotnom nakon 48 sati reagovati, protestovati, a u pomoć poznati navijače, gej populaciju, pa čak i pevačicu Jelenu Karleušu, koja se takođe zalaže za ljudska prava i osuđuje svaki vid nasilja.

Vest da je Milena pobegla iz zemlje odjeknula je kao bomba, zbog čega su je mediji odmah kontaktirali, ali umesto nje, na telefon se javila njena bliska prijateljica, koja je dala kratko objašnjenje.

- Ona nije pobegla, molim vas da ne preterujete! Milena je iznenada morala da ide na poslovni put, zaboravila je telefon kod kuće - rekla Kačavendina prijatlejica, prenosi Srbija Danas.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official/Pink
Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike