"Narkomani! Miljani je davao belo, a ona na lekovima!" Isplivao šokantan razgovor Marije Kulić: Otkrila detalje Zolinog drogiranja! (VIDEO)

27.03.2023

12:14

2

Zbog ovoga ga nikad neće prihvatiti za zeta

"Narkomani! Miljani je davao belo, a ona na lekovima!" Isplivao šokantan razgovor Marije Kulić: Otkrila detalje Zolinog drogiranja! (VIDEO)
Marija Kulić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kontroverzna rijaliti učesnica Marija Kulić poznata je po britkom jeziku i sukobima sa svojom ćerkom Miljanom Kulić, najčešće oko njenih ljubavnih izbora. 

Marija je izričita kada je u pitanju Miljanina veza sa Lazarom Čolićem Zolom, a sada se na TikToku pojavio snimak iz "Zadruge" gde Kulićeva otvoreno govori zbog čega nikada neće podržati njihovu vezu.

Naime, Marija je objasnila kako je Zola Miljani davao nedozvoljene supstance dok je ona bila na lekovima, usled čega joj je naglo skočio pritisak, što ih je sve jako zabrinulo.

ATAImages/ Antonio Ahel
Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić

Snimak Marijinog razgovora iz apartmana postao je viralan na društvenim mrežama, a osim Lazara Čolića, Kulićka je optužila i zadrugara Filipa Cara za konzumiranje narkotika u spoljnom svetu.

- Hoće da ostavi drogu? Nijednu emisiju "Narod pita" nije došao da nije belo uzimao, da bi mogao da se dere u emisiji. Napolju uzima i kupuje svaki dan, i on i Car, narkomani. Miljani davao da je navuče, 210 sa 110 imala pritisak u Nišu kada su bili u stanu. Dao joj belo, a ona lekove pije. Siniša hteo da ga ubije na mestu, samo ga čeka da dođe u Niš. Došla Hitna pomoć, krv joj na nos išla. I ja da podržavam njih? Ne želim ga nijednoj, kamoli mom detetu - ispričala je vidno uznemirena Marija Kulić.

Ceo snimak Marijinog razgovora iz apartmana koji je šokirao javnost, možete pogledati u nastavku teksta.

 

 

Podsetimo, Miljana Kulić je nedavno nakon žestokog okršaja sa Zolom morala hitno da napusti "Zadrugu" i ode u Urgentni centar na pregled, gde je takođe pravila skandale, nakon čega ju je obezbeđenje bolnice izbacilo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike