Moka razvezao jezik! Otkrio šta je Zvezdanova mama uradila za Anu, pa osuo paljbu po sinu: Dobio bi batine od mene zbog ponašanja

28.03.2023

16:40

0

Osudio je sina zbog agresije koju je iskazao prethodnog dana prema ljubavnici Anđeli Đuričić

Moka razvezao jezik! Otkrio šta je Zvezdanova mama uradila za Anu, pa osuo paljbu po sinu: Dobio bi batine od mene zbog ponašanja
Moka i Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/M.M. Printscreen Youtube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić je poslednjih dana tema javnosti zbog svog agresivnog ponašanja prema ljubavnici Anđeli Đuričić, a sada se na ovu temu oglasio i njegov otac Moka Slavnić. 

Kako je istakao, on sinu zamera agresivno ponašanje, te smatra da treba bolje da se ponaša prema Anđeli. 

- Mene interesuje samo jedna jedina stvar, a to je njegova ljubav sa Anđelom. Ostalo me ne interesuje, šta ću ja njemu u 46 godina da pričam kako da se ponaša? Obračuni sa Anom, to je njihova stvar. I jedno i drugo su idioti što to daju javno - započeo je Moka, pa nastavio:

- Objektivno i pošteno, ne ulazim u njihov odnos, to neka oni reše. Nikad ne bih bio na njegovoj strani da je nešto loše radio.

ATAImages/Antonio Ahel
Moka Slavnić

Kako kaže, Zvezdan Slavnić bi od njega dobio batine za ponašanje prema Anđeli, pogotovo guranje i davljenje za vrat, što je juče bilo ono o čemu je brujala Srbija.

- Dobio bi dobre batine od mene za takve stvari, jer ja volim kada je on džentlmen. Ona ne može da stane. Voli je, i ona njega, to je tako zaljubljeno stvorenje u njega. Kako to ne vidi, da bude i on malo plastičniji. Nikad nije uradio ništa da ona prestane, a ona ne može da prestane. E onda, alfa mužjak to ne voli. Može kratko. Alfa mužjak to ne trpi - kaže Moka i nastavlja:

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić

- Nikada na drugi način on nije eksplodirao sem kad ona ne može da prestane. Ni to mu ne odobravam. Hiljadu puta sam rekao zašto on i ja nismo bili med i mleko. Zato što ga kritikujem. Beži, boli ga uvo da se druži sa ćaletom koji ga kritikuje. Sine, izvuci nešto, znaš da te volim.

Ono što je ovih dana bilo aktuelno jeste i izjava Zvezdanove majke Slavke da je prodala stan kako bi njena bivša snaja Ana Ćurčić isplatila dugove koje je imala. Moka, pak, tvrdi da nije sav novac otišao u Anine ruke.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official/Pink
Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić

- Naravno da znam. Ne može da se kaže da je prodala stan zbog Ane, ali je jedan deo para njoj dala. Verovatno da je drugi deo sje*ao Zvezdan. To ne znam, jer važno je, naravno, da ja to ne saznam. Kao i pre, kada je pravio s*anja, važno je da ja to ne saznam - priča Moka Slavnić, pa otkriva da je kontaktirao produkciju kako bi stupio u kontakt sa Zvezdanom i urazumio ga:

- Pokušavao sam, ignorišu me maksimalno. Okej, ako moja malenkost nije zaslužila da makar odgovor dobijem.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike