Aca Bulić iskreno o velikoj ljubavi sa Anom Ćurčić: Priznao da li će je čekati po izlasku iz "Zadruge"!

01.04.2023

16:17

0

Zauvek mu je urezana u srcu

Aca Bulić iskreno o velikoj ljubavi sa Anom Ćurčić: Priznao da li će je čekati po izlasku iz "Zadruge"!
Aca Bulić i Ana Ćurčić - Copyright Instagram screenshot/ana_curcic_official, ATA IMAGES/Antonio Ahel

Sportski menadžer i trener Dragan Aca Bulić poslednjih meseci našao se u epicentru medijskog skandala, nakon što je njegova prva ljubav Ana Ćurčić javno prevarena u rijalitiju "Zadruga 6".

Naime, Ana je ušla u rijaliti nakon što ju je Zvezdan Slavnić prevario sa Anđelom Đuričić, a njen ulazak podigao je veliku prašinu, što je pokrenulo i lavinu priča iz privatnog života Ane i Zvezdana, a između ostalog otkriveno je i da je Slavnić bio nasilan prema njoj.

Anina mladalačka ljubav Aca Bulić se odmah oglasio nakon potresnih prizora iz "Zadruge" te javno stao u odbranu svoje bivše devojke.

Printscreen Youtube/RTV Pink
Aca Bulić

Bulić je sada gostujući u emisiji "Magazin IN" govorio o velikoj ljubavi sa Anom, pa priznao da mu je ona još uvek u srcu.

Ana i Aca su svojevremeno čekali bebu, koja je navodno izgubila život po rođenju, što je i dan-danas obavijeno velom tajne, a Bulić je sada u emisiji kod Sanje Marinković priznao da će čekati Ćurčićevu po izlasku iz rijalitija.

- Policija kad uđe u stan pokupi sve fotografije, tako da su sve moje uspomene urezane u srcu. Naravno da ću dočekati Anu. Ja znam da je ona meni u srcu - otkrio je Bulić i oduševio sve u studiju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike