Anđela Đuričić demolirala imanje! Slavnić priznao da je sve deo dogovora: Ljubavnica izgubila kontrolu, a Ana Ćurčić zanemela! (VIDEO)

01.04.2023

10:09

0

Doveo je do tačke pucanja

Anđela Đuričić demolirala imanje! Slavnić priznao da je sve deo dogovora: Ljubavnica izgubila kontrolu, a Ana Ćurčić zanemela! (VIDEO)
Maja Marinković, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić - Copyright Printscreen/YouTube/zadrugaofficial

Sinoć se na imanju u Šimanovcima odigrala prava drama kada je Zvezdan Slavnić tokom programa uživo prekinuo svađu ljubavnice Anđele Đuričić i bivše nevenčane supruge Ane Ćurčić, nakon čega je povodom prvog aprila (Dana šale) rekao da raskida i sa Anđelom i sa Anom, i potpuno uverljivo obelodanio da je čitava priča deo njegovog i Aninog dogovora, a potom seo pored Maje Marinković i zagrlio je.

Njegovo ponašanje šokiralo je milione gledalaca, a Majin izraz lica s ponosnim smeškom privukao je posebnu pažnju, sve dok nije čula da je u pitanju prvoaprilska šala.

Ana Ćurčić je bila zbunjena, dok je izrevoltirana Anđela izgubila kontrolu i počela da urla i lomi sve pred sobom, što detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Đuričićeva je keo furija izletela iz Belo kuće i počela da demolira imanje. Lomila je sve što joj se nađe na puta i urlala iz petnih žila, dok su zadrugari i obezbeđenje dali sve od sebe da je umire.

- Njemu je moj život prvoaprilska šala! - vikala je Đuričićeva.

Kada je Slavnić pokušao da je obuzda sasula mu je salvu uvreda u lice.

- Gubi mi se! Dva dana ti pričam da sam nenormalno nervozna, da ne znam šta mi je, a ti mi uradiš direktno ono što me boli - urlala je Anđela.

Nakon što je demolirala pola imanja, Anđela se sklonila u hotel gde je pustila gorke suze i požalila se Ani Spasojević koja je takođe pokušala da je smiri i urazumi.

- Ne mogu više, ne mogu - vikala je Anđela.

- Dobro Anđela, ali moraš da shavtiš da nije imao lošu nameru - rekla je Ana.

- Moram da budem sama, ne mogu ovo više da izdržim. Ja gutam sva moguća pitanja, on kao zbija neke šale. Ova šta god kažem, tuži me, on zbija šale - pričala je Anđela.

- Dobro, ona ti je nebitna - rekla je Ana

- Onda ovde ja nisam normalna. Ja sam luda ovde. Nemam razumevanja od njega. Od njega od koga očekujem najviše. Da bi on meni na ovaj način zbijao šalu. Odakle mu srca za tako nešto - govorila je Anđela.

Anđelino jadanje nakon haosa možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike