Aca Bulić mu je slaba tačka! Zvezdan se posvađao sa Anom, pa je pljunuo, ona mu zapretila: Neću ti dozvoliti da skrnaviš moju prvu ljubav

28.03.2023

19:20

1

Tenzije i drama između nekadašnjeg para ne jenjava

Aca Bulić mu je slaba tačka! Zvezdan se posvađao sa Anom, pa je pljunuo, ona mu zapretila: Neću ti dozvoliti da skrnaviš moju prvu ljubav
Aca Bulić, Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel Instagram/anacurcic

Ana Ćurčić je danas rešila da prekine komunikaciju sa bivšim partnerom Zvezdanom Slavnićem, a on je i te kako bio isprovociran kada je ona pomenula ime Ace Bulića, njenog bivšeg dečka i veliku ljubav.

Njih dvoje su sedeli na krevetu, gde su se raspravljali, a Ana nije želela da dozvoli Zvezdanu da skrnavi njenu ljubav sa Bulićem.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

- Ne želim više nikakav kontakt, sve najbolje ti želim u životu i sa ovom devojkom. Dobro znaš da mene za vas dvoje boli du*e. Radi šta misliš i želiš. Da se praviš da sam ja jedina krivac svega što ti radiš, prihvatam - rekla je Ana.

- Ti si moj krivac - nadovezao se Zvezdan. 

- Zašto me vučeš, ja neću da nastavim dalje samo zbog sebe i moje porodice. Odakle tebi da sam u 15. godini pobegla od majke? Gde je Aca živeo? - rekla je Ana.

MN Press
Aca Bulić

- Tu negde blizu, jedva si čekala da zapališ kod njega. Sa 18 si kao počela da živiš kod njega? - pitao je Zvezdan.

- I te kako će da te interesuje moj život sa Acom. Neću ti dozvoliti da skrnaviš moju ljubav i prvi brak - rekla je Ana.

Zvezdan je potom ustao sa kreveta, a kada je Ana krenula ka vratima, on ju je gađao papirićem, a potom i pljunuo!

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Zvezdan Slavnić pljunuo Anu Ćurčić u Zadruzi

Zadrugari su odmah skočili, kako bi se strasti smirile, a Ana je u sve umešala i Zvezdanovu ljubavnicu Anđelu, rekašvi da je ona svedok da je normalno komunicirala.

- Anđela, ti si sad svedok, je l' sam normalno pričala? Ti si svedok - rekla je Ana, na šta je Anđela odgovorila da ne može da se meša.

- Njena prva ljubav ju je napravila najvećim idiotom u Beogradu. Ništa joj nije sveto. Zamrzeo sam tog čoveka zbog stvari koje joj je radio, klošarka jedna, a ona meni priča sada bajku - rekao je Zvezdan pošto se smirio.

Kako je svađa izgledala pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike